Blijkaartje Trouwkaarten waar je blij van wordt!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Blijkaartje Vraag informatie aan
Landelijk

De mooiste trouwkaarten van BlijKaartje!

Jullie gaan trouwen! Deze bijzondere gebeurtenis kondig je natuurlijk aan met een mooie trouwkaart. De trouwkaarten van BlijKaartje zijn al voor je ontworpen, maar in de online editor pas je elke kaart eenvoudig naar eigen smaak aan. Je kunt spelen met kleuren, lettertypes en afbeeldingen, of je maakt je trouwkaart met eigen foto.

Stijlvolle trouwkaarten

Trouwen doe je in stijl. Het liefst helemaal in jullie eigen stijl als aanstaand bruidspaar natuurlijk, dus waar begin je dan? Juist: bij de collectie stijlvolle trouwkaarten van BlijKaartje! Hier vind je trouwkaarten met stijlvol design, precies afgestemd op de aankleding van jullie trouwdag. En heb je de smaak te pakken? Met bijpassende menukaarten en bedankkaarten maak je je trouwdag zeker weten af!

Trendy uitnodigingen & Save the date

Zoek je een trouwkaart of save the date kaarten volgens de laatste trends, dan zit je goed bij ons. In onze collectie hippe & trendy trouwkaarten hebben we de hipste kaarten voor je ontworpen.

Aan de slag met je trouwkaart

We maken het je makkelijk, want we hebben alle tools en hulpmiddelen op onze site klaar staan om een trouwkaart aan te passen naar jullie wensen. Wil je jouw kaart net even iets anders, verschillende stijlen met elkaar combineren of een eigen idee laten uitwerken. Bij BlijKaartje kan het allemaal! Het team van BlijKaartje denkt graag met jou mee om de aankondiging van jullie huwelijk helemaal naar jouw wens op te maken. Want de mooiste dag van jullie leven, begint met de mooiste trouwkaart!

Nu: 1 gratis drukproef van de trouwkaart met de code: gratisblijkaartje.

Bekijk de trouwkaarten op BlijKaartje

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sanne

Op 24 sep 2018

Wij zijn zooooo blij met onze trouwkaarten! We hadden een aantal ontwerpen die we leuk vonden, 2 proefdrukken laten doen en uiteindelijk zelf de 2 ontwerpen samen gebracht in 1 ontwerp. Er is zo veel mogelijk, alles kan zelf aangepast worden. Helemaal gelukkig hiermee! Super snelle bezorging, dag nadat we ze besteld hadden, kregen we het pakketje al binnen

Melissa

Op 20 jun 2018

Afgelopen vrijdag hebben wij onze kaarten voor de bruiloft besteld. Zaterdag werden ze in alle vroegte bezorgd. Uitstekende service! Een regel van onze tekst kwam nét op het snijrandje, meteen werd er contact opgenomen en een voorbeeld van de “herstelling” zat in de mail. Het kaartje is prachtig geworden! We zijn er trots op. Wij zijn uiterst tevreden en zullen onze geboortekaartjes ook hier gaan bestellen in oktober!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation