Afslankstudio Wendelina

(0)

Beoordeel

Cryolipolyse consulent, Straight away coach, gediplomeerd Gewichtsconsulente en emotie-etencoach

http://www.afslankstudio-wendelina.nl/cryolipolyse/Je bent op zoek naar jouw perfecte bruiloft!! Dan ben je op de juiste site terecht gekomen voor veel inspiratie en om de juiste mensen te ontmoeten die je hierbij kunnen helpen.

Graag zou ik een steentje bijdragen, om jou en je partner, samen te laten stralen op jullie mooie dag. Neem ruim van tevoren contact met mij op, zodat we voldoende tijd hebben om een plan te maken. Je trouwjurk of trouwkostuum kan dan worden aangepast aan je nieuwe maten. 

Bij mij kan je ook terecht voor een leuke kookworkshop tijdens je vrijgezellenfeestje. Aangepast op jouw wensen maken we er iets moois van. 

Mijn naam is Wendelina Smits en ik ben Cryolipolyse consulent, Straight away coach, gediplomeerd Gewichtsconsulente kind/volwassene, Emotie-eten coach.

Mijn passie is om mensen met een gewichtsprobleem of emotie eetprobleem te helpen de strijd aan te gaan en samen een doel te bereiken.
In de afgelopen jaren heb ik als voedingscoach vele mensen begeleid,  " waaronder ook bruidsparen". We kijken samen op welke manier we dit gaan doen, dit kan met figuurcorrectie Cryolipolyse, met reguliere voedingsadviezen en/of het Straight away dieet, maar ook emotie eten kunnen we aanpakken. Daarnaast  geef ik workshops voor volwassenen en ouders/kind over voeding en kookworkshops.

Afvallen kan met reguliere maaltijden en/of met maaltijdvervangende producten van Straight away. Een reeks kwalitatieve afslankproducten van Nederlandse bodem, waarbij behalve op de calorieën ook op de smaak wordt gelet. De Straight away producten kunnen eventueel ook gecombineerd worden met de reguliere maaltijd. Op mijn website vind je meer informatie.

Wacht niet langer en neem contact met mij op.

Wendelina Smits

06-44699682

Adres: Watersnip 35 5165 KS Waspik

  • De ingevoerde video is niet geldig

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Watersnip 35

5165 KS Waspik

06-44699682