Vrijgezellenfeest mannen vieren

Het vrijgezellenfeest  zoals we dat al jaren kunnen kan misschien zo nu en dan wel eens een beetje actie en avontuur gebruiken. Die eeuwenoude kroegentocht kennen we nu wel een keer. Natuurlijk blijft het leuk en het is een echte traditie, maar voor de echte stoere mannen & vrouwen die wel wat avontuurlijks willen doen hebben wij op Bruiloft.nl een paar leuke activiteiten neergezet!

fun dingen


Het is niet lastig om te bedenken wat mannen graag doen in hun vrije tijd. Mannen houden van bier drinken met hun kameraden, mooie vrouwen en natuurlijk lompe machines of voertuigen. Een vrijgezellenfeest voor mannen zou dan ook uit deze ingrediënten moeten bestaan. Al kun je sommige activiteiten niet beter mixen met bier drinken natuurlijk! Voor de stoere en actieve mannen zijn er super gave dingen te doen voor hun vrijgezellenfeest voor mannen.

Wat denk je van karten, buggy rijden of racen met een echte raceauto op een echt circuit?


Een workshop driften is natuurlijk ook wel erg gaaf. Voor de mannen die liever een rustiger dagprogramma zien op jouw vrijgezellenfeest voor mannen, kun je ook kiezen voor een nostalgische rally met oude Kevers, Solexen of Volkswagen busjes. Dat zorgt voor mooie herinneringen en je beleeft er een hoop lol aan. De tocht zorgt voor een hoop lol en leuke herinneringen met je beste kameraden.

Stoere activiteiten


Je kunt natuurlijk met je vrienden je vrijgezellenfeest voor mannen op het strand vieren. Het strand? Ja, dat hoor je goed. Natuurlijk gaan jullie niet om te zonnebanden of om pootje te baden. Op het strand kun je – vooral met een vrijgezellenfeest voor mannen – hele gave dingen doen. Heb je al eens aan blokarten, powerkiten of kitesurfen gedaan?

Geen activiteit voor mietjes


Ook in het bos kun je jezelf trouwens prima vermaken. Neem je kameraden mee naar het bos voor een potje paintball en sluit af met een lekker stevig diner. Dan ben je helemaal klaar voor die kroegentocht!

Tekst: Sanne van bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation