Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bachelor Party samen vieren met vrienden

Je hebt ze vast wel eens gezien in een binnenstad: groepen mannen of vrouwen, waarvan er één – de aanstaande bruid of bruidegom - opvallend verkleed is en allerlei gekke opdrachten moet uitvoeren. Vele aanstaande bruidsparen hebben zo hun laatste avond of week als vrijgezel gevierd.

Bachelor Party samen vieren met vrienden

De traditie van het vrijgezellenfeest

Volgens de traditie is de betekenis van het vrijgezellenfeest dat de aanstaande bruidegom zijn laatste avond als vrijgezelle man kan vieren. En werd dit vroeger altijd een avond voor de bruiloft gevierd, tegenwoordig gebeurt dit meestal een paar dagen of een week voor het huwelijksfeest. En waar vroeger een vrijgezellenfeest alleen voor de aanstaande bruidegom werd georganiseerd, wordt dit tegenwoordig ook gedaan voor de aanstaande bruid.

Wees origineel!

Een vrijgezellenfeestje kun je op vele verschillende manieren organiseren. Dus niet alleen als bunny verkleed wortels verkopen of in een vogelpak eieren uitdelen op een marktplein, maar ook wel wat creatiever en unieker. Een idee voor de mannen is een whisky proeverij, carten, solex rijden, .… en voor de dames scooter rijden, tapas eten, een kleur & stijl workshop al dan niet aangevuld met een lunch of een heerlijk dagje sauna.

Marion van Zutphen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation