Inspiratie voor je trouwkostuum

Wil je weten wat hip is? Wat echt mooi en supersexy is? Welk trouwkostuum je echt eens moet overwegen (of juist niet)? Dan ben je bij dit artikel op de juiste plek aanbeland. Wij hebben flink wat inspiratie voor jouw trouwkostuum verzameld. Kijk zelf maar!

Inspiratie voor je trouwkostuum

Eén element


Heel erg hip in 2015: een element dat je terug laat komen in je gehele trouwkostuum. Denk bijvoorbeeld aan één felle kleur die je in kleine aspecten terug laat komen: de das, de schoenen, het overhemd, de riem, het zakdoekje in je borstzak, handschoenen, corsage of manchetknoop. Naast een bepaalde kleur kan het ook een figuurtje zijn, een print of een afbeelding. Je kunt het helemaal zelf bepalen, in de wereld van trouwkostuums is niets onmogelijk.

Prints en figuurtjes


Een trouwpak moest vroeger donker van kleur zijn, effen en driedelig. Dat hoeft al lang niet meer! Onderhand zijn er al honderden verschillende stijlen gepasseerd en je zult dan ook niet snel degene zijn met een geheel nieuwe stijl. De modeontwerpers komen natuurlijk elk jaar met nieuwe trends op de proppen, maar veel stijlen komen terug van een vroeger tijdperk. Zo ook de prints en figuurtjes. Een stropdas met stripfiguren erop? Het kan best weer. Een vlinderdasje met vrolijke kleurtjes, streepjes of stippeltjes? Sure, why not. Ook meerdere delen van het trouwkostuum worden – bij de echte waaghalzen – met print of figuurtjes gespot.

Glitter and glamour


Oké, niet helemaal, maar super hot is op dit moment het glimmende trouwkostuum. Oftewel het trouwkostuum dat geheel uit zijde is gemaakt. Het geeft een heel stoere en zelfverzekerde indruk en daarnaast vinden veel vrouwen het buitengewoon sexy. Hoe dat komt? Geen idee. Sinds de bruiloft van Wesley en Yolanthe is het zijden trouwkostuum meer dan populair en heeft Wes echt een trend gezet. Een trend die we graag vaker terugzien

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation