Trouwpak shoppen voor de bruidegom

Gek genoeg staat niet iedere bruidegom te trappelen om een trouwpak te kopen. Hoewel het hebben van een pak natuurlijk geweldig is, is de zoektocht en het winkelen niet altijd even prettig voor de niet-zo-shopgrage mannen onder ons. Daarom hier wat tips om het winkelen te vergemakkelijken, te verkorten of in elk geval leuker te maken!

bruidegom_trouwpak_kopen

Trouwpak van je dromen kopen


Zodra je het trouwpak van je dromen hebt gevonden, is het wel zo fijn dat dit pak ook daadwerkelijk past. Gelukkig kan de betreffende winkel of desnoods een goede kleermaken gemakkelijk het pak aanpassen aan jouw lichaam. Ben je bang dat het pak qua uitstraling niet helemaal bij je past of misschien niet bij het thema van de bruiloft of – belangrijker – bij de jurk van je bruid past? Neem dan iemand mee tijdens het winkelen. Desnoods je bruid zelf. Zij kan weliswaar niks verklappen over haar jurk, maar ze kan wel goed beoordelen welk pak het er beste bij past. Daarnaast weet zij ook als geen ander wat jij fijn en mooi vindt qua kleding. Ideaal, gezellig en romantisch!

bruidegom_trouwpak_huren

Trouwpak huren


Kan je geen pak vinden en sta je ervoor open om een trouwpak te huren? Bij het huren van een trouwpak heb je net zo veel keuze in pakken als bij kopen en soms zelfs nog meer. Nadeel is wel dat het niet echt je ‘eigen’ pak is en dat je ‘m natuurlijk weer terug moet brengen na het feest, wat tevens ook weer een voordeel is. Ook een gehuurd pak kan worden aangepast aan je lichaam. Let wel op of je sporen kan vinden van vorige aanpassingen en of bijvoorbeeld de reinigingskosten ook al bij de huurprijs in zitten. Mocht je duurder uitkomen, dan is het toch verstandig om zelf een pak te kopen. Als je een ‘normaal’ mooi pak koopt, kan je het later ook nog dragen. Ideaal!

bruidegom_trouwpak_maatpak

Shoptips voor de bruidegom


Tip nummer één: ga niet alleen shoppen, maar neem ook niet te veel mensen mee. Iedereen heeft een mening en als je naar iedereen luistert, duurt het waarschijnlijk erg lang voordat je een pak hebt gevonden dat je wil kopen. Neem bijvoorbeeld je beste vriend of je moeder mee. Zij kunnen voorzien van eerlijk advies en zorgen daarnaast voor een gezellige dag!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation