Zuiderzoet Wie voor Zuiderzoet kiest, kiest voor beleving!

Zuiderzoet Zuiderzoet
5 5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Slingerweg 5
3896 LD Zeewolde

Trouwlocatie:

Zuiderzoet is een officiële trouwlocatie van de gemeente Zeewolde en is exclusief af te huren voor jullie gezelschap. In de Zuiderzoetzaal, de Beachclub maar ook op het prachtige strand kan de huwelijksceremonie met ambtenaar van de burgerlijke stand plaatsvinden. Een bijzondere plek, voor een bijzondere dag!

Ook na het officiële gedeelte hebben wij alle ingrediënten in huis voor de perfecte trouwdag. Of jullie nu de voorkeur geven aan een klein gezelschap of het groots aan willen pakken, Zuiderzoet past altijd. Onze koks zorgen met veel passie voor het culinaire gedeelte. Na afloop van het feest kunnen jullie blijven overnachten in de luxe Waterfront Suites!

Zuiderzoet ligt op het punt waar vier provincies bij elkaar komen; Utrecht, Gelderland, Flevoland en Noord-Holland; super centraal in Nederland dus! Onze locaties in midden Nederland, met voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, zijn uniek met altijd schitterend uitzicht over het water van het Eemmeer: wie wil hier niet de gedroomde bruiloft vieren?

Feestlocatie:

Een bruiloft verdient een bijzondere feestlocatie. Sterker nog: een unieke feestlocatie. Vier je huwelijksfeest daarom in onze Zuiderzoetzaal, die omringd wordt door het water van het Eemmeer, een boulevard, strand en de fraaie boten in jachthaven Marina De Eemhof. Zie je jezelf al aan komen varen op een bootje? En feestelijk onthaald worden op het strand, om de bezegelde liefde vervolgens op spetterende wijze te vieren? Net een sprookje, maar dan echt…

Stap dat werkelijke sprookje binnen! Wij helpen graag mee jullie bruiloft te laten sprankelen. Voor zowel de culinaire als de feestelijke invullingen zijn er diverse mogelijkheden. Aanbieding: trouw in de maanden oktober t/m maart en ontvang 10% korting op de rekening! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Patrick & Debbie

Op 28 aug 2018

We zijn net terug van onze huwelijksreis Italië en willen jullie bedanken voor alle goede zorgen voor onze bruiloft. Het was fantastisch om bij jullie onze bruiloft te vieren op 18 mei 2018! Voorafgaand aan de bruiloft vonden wij de communicatie erg fijn; altijd, snel en alles beantwoordt. Super! Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld; de ceremonie, borrel, hapjes, drankjes, diner en als afsluiting het feest! Op de dag zelf ook alles in goed overleg, erg fijn. En wat was iedereen van het team vriendelijk, top! Wij hebben genoten en zoals wij om ons heen hebben gehoord, de gasten ook! De locatie vonden zij ook TOP!

Tim & Scarlett

Op 28 aug 2018

Onze bruiloft was net een film. Zo onwerkelijk mooi en relaxt. De mensen van Zuiderzoet houden rekening met je en luisteren naar je wensen.

Elroy

Op 06 jun 2018

Wij hebben gisteren hier ons trouwfeest gehad. Uitstekende service, bediening en eten. Niets dan lof voor Zuiderzoet!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation