Zangeres Willeke Simons Is een zangeres die haar luisteraars weet te raken met mooie luisterliedjes.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Zangeres Willeke Simons Vraag informatie aan
Landelijk

Huwelijk


De mooiste muziek op de mooiste dag met zangeres Willeke Simons

Heel speciaal en onvergetelijk wordt je huwelijks-ceremonie wanneer je het geheel laat opluisteren door zangeres Willeke Simons. Op de mooiste dag van je leven dient alles perfect te zijn en precies zoals jij dat wilt. Een toepasselijk lied wanneer de bruid door haar vader begeleid wordt naar het altaar of een prachtig gezongen Avé Maria?

Kiezen jullie voor een bijzondere trouwlocatie? Live muziek brengt altijd iedereen in de juiste sfeer. Als zangeres ligt mijn hart bij de vele prachtige liedjes in Limburgs dialect.  

Uiteraard zing ik ook liedjes in de Engelse, Franse, Duitse of Nederlandse taal, alles naar jullie persoonlijke wensen ingevuld!

'Maak van deze dag een speciale herinnering’  

Graag help ik jullie bij de keuze van liedjes die helemaal bij jullie passen. Om je een beetje op weg te helpen vind je op mijn website een uitgebreide repertoirelijst met muziekvoorbeelden.

Liedjes die niet op de lijst staan zal ik met veel plezier voorbereiden!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marianne

Op 18 jun 2020

Willeke heeft een warme stem, haar teksten zijn mooi. Er ontstaat een intieme sfeer in de zaal of kerk. Al met al: ontroerende muziek die je hart raakt en verwarmd.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation