Woordenwensjes De woorden schrijven die een ander niet kan vinden. Dat is wat ik het liefste doe!

Woordenwensjes Woordenwensjes
Woordenwensjes Vraag informatie aan
Landelijk

Hi! Ik ben Mirna.

En ik schrijf graag voor jou de woorden die je zelf niet kunt vinden. Bij de belangrijke gebeurtenissen in het leven, zoals geboorte, trouwen en rouwen, maar ook als je iemand (of jezelf) een hart onder de riem wilt steken, wilt feliciteren of bij welke voor jou belangrijke gelegenheid dan ook!

Persoonlijke en unieke woorden, geschreven naar aanleiding van jouw verhaal. Woorden die zorgen voor verbinding met de ander. Want dat is mijn missie: Groots verbinden in het klein.

Een trouwverhaal

Een wat? Een trouwverhaal! De hele trouwdag, vastgelegd in een boek. Een verhaal over jullie dag en alle mooie momenten die er waren. Zodat je ook kunt genieten van de momenten die op de dag zelf langs je heen zijn gegaan.

De hele trouwdag ben ik, natuurlijk op de achtergrond, aanwezig om vast te leggen wat er allemaal gebeurd. Van spanning bij de bruidegom tot tranen bij de vader van de bruid. Alle mooie momenten van de dag, beschreven in jullie verhaal.

Een Liefdes-Woordenwensje naar aanleiding van de ceremonie

Ga je voor het trouwverhaal, dan krijg je daar ook een Liefdes-Woordenwensje bij. Een gedichtje dat precies jullie liefde voor elkaar omschrijft. Geen trouwverhaal, wel een Liefdes-Woordenwensje?

Met alle liefde kom ik op jullie trouwdag bij de ceremonie om te horen, te zien en te voelen hoe het zit tussen jullie. Waar het begon, wat jullie voor elkaar betekenen en hoe jullie de toekomst samen zien. Ik kom een uur tot anderhalf uur op jullie trouwdag en met alle informatie die ik daar verzamel, schrijf ik een Woordenwensje dat precies past bij jullie liefde.

Een gedichtje over jullie liefde kan ik natuurlijk ook al vóór de bruiloft schrijven. Zodat je een unieke tekst hebt voor op de kaart. Of ik schrijf een Woordenwensje om de ceremoniemeester of getuigen te bedanken. Er is van alles mogelijk! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Woordenwensjes
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation