Uniek cadeau bruiloft

Wanneer je beste vrienden gaan trouwen is een bijdrage in de kosten van een bruiloft, die vaak erg hoog oplopen, een heel fijn en welkom cadeau voor de bruiloft. Heel veel bruidsparen vragen dan ook een envelopje als cadeau voor hun bruiloft. Toch is het veel leuker om naast het envelopje ook nog een extra cadeautje te geven. Dit kan een kleinigheidje zijn, maar je kunt ook geld bij elkaar leggen met de vriendengroep voor een groter cadeau voor hun bruiloft. Bruiloft.nl heeft in elk geval genoeg inspiratie voor leuke cadeaus voor de bruiloft!

trouwkaarten_geel_goud

Origineel en persoonlijk


Gaat het bruidspaar na hun bruiloft nog lekker weg met z’n tweeën? Ook al is het een paar dagen in een hotel in Nederland of een buurtland, een heel schattig en persoonlijk cadeautje is een bagagelabel met hun naam erop. Of met mr. & mrs erop natuurlijk! Laat de wereld maar weten dat deze twee pasgetrouwd zijn.

trouwauto_geel_amerikaan
Een ander leuk cadeau voor hun bruiloft zijn badslippers met hun naam of romantische tekst, badjassen, teenslippers of champagneglazen. Allemaal voorwerpen die het bruidspaar hoogstwaarschijnlijk zullen gebruiken op hun huwelijksreis. Er zijn ook genoeg cadeaus voor hun bruiloft te bedenken waar ze weer veel aan hebben wanneer ze thuis zijn. Denk aan mooie fotolijsten waar alle prachtige foto’s van de bruiloft in kunnen. Of een prachtig houten bord met een romantische of liefdevolle tekst. Laat handdoeken bedrukken met hun namen, heerlijk voor na het douchen of badderen en een continu herinnering aan hun geweldige bruiloft. Trouwens, naast champagneglazen met een mooie opdruk (bijvoorbeeld wederom hun namen of een mooie decoratie), bestaan er ook champagneglazen in de vorm van een hart. Het hartvormige design is super romantisch en kan daarnaast ook heel erg chique zijn.

decoratie_roze_bruiloft

Maak het persoonlijk


Voor een lief en grappig cadeautje kun je ook badeendjes kopen die op een bruid en bruidegom lijken. In de meeste gevallen gaat het om het gebaar, dus maak er een persoonlijk cadeau voor hun bruiloft van!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation