Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Vind hier een origineel trouwcadeau

Jij staat bekend als die vriend of vriendin die altijd het allerleukste cadeau weet te vinden voor het feest van je vrienden. Nu je vrienden gaan trouwen verwachten ze een extra mooi trouwcadeau van jou. Oeps… je hebt de lat hoog gelegd! Gelukkig weet Bruiloft.nl raad. Voor een leuk trouwcadeau ben je bij ons aan het goede adres!

trouwkaarten_zelf_gemaakt

Inspiratie zoeken


Trouwen gebeurt al heel lang en heel veel. Inspiratie genoeg te vinden voor een trouwcadeau zou je dus denken. Dit valt echter niet altijd mee. Soms is een trouwcadeau ook belachelijk duur en verre van persoonlijk. Dan kun je beter nog even doorzoeken of je laten inspireren door Bruiloft.nl. En heb je al eens op Pinterest gekeken? Daar vind je inspiratie voor een trouwcadeau uit veel verschillende landen.

trouwringen_trouwaanzoek_hartrje

Een persoonlijk trouwcadeau


Persoonlijk is altijd beter dan een algemeen trouwcadeau dat weliswaar wel leuk is, maar dat je werkelijk op elke bruiloft wel cadeau kunt doen. Niet erg origineel dus. Veel trouwcadeaus hebben vaak te maken met decoratie. Je kunt veel dingen zelf knutselen, maar je kunt ook dingen laten ontwerpen. Een trouwcadeau dat het bruidspaar later ook nog in huis kan gebruiken. Zoals lekkere kussens voor op de bank met als opdruk een foto van hun kinderen of van het bruidspaar zelf. Prachtig en romantisch! En heel lief natuurlijk. Of een fotolijst met de mooiste foto’s van de bruiloft erin.

trouwbedankjes_goud_kadootje
Nog grappiger: de kussens laten bedrukken met de tekst Mr. Right & Mrs. Always Right, hihi! Zin in een ruwere decoratie? Neem dan een houten plank en schilder de namen van het bruidspaar erop, met een paar hartjes en eventueel hun trouwdatum (zo weet de bruidegom direct wanneer hun trouwdag in vervolg is). Voor een trouwcadeau op de bruiloft zelf kun je een koffer of groten glazen pot aan de bruid geven met ‘emergency’ make-up erin. Een mooie lippenstift, zakdoekjes en een lekker geurtje… vul zelf naar wens van de bruid in!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation