TrouwTesla De perfecte trouwauto

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
TrouwTesla Vraag informatie aan
Stationsplein 99 Unit 105
1703 WE Heerhugowaard

Deze praktische supercar zoeft jullie comfortabel in stijl en stilte van A naar B. De flinke “all white” Tesla Model X is met zijn “Falcon Wing Doors” een echte eye catcher en Model X wordt altijd vergezeld door een goedgeklede gastvrije chauffeur.

De voordelen van een TrouwTesla

* 100% ELEKTRISCH dus geen kilometerkosten
* geen uitlaatgassen
* wit van binnen, wit van buiten
* top entree met vleugeldeuren
* makkelijk in- en uitstappen
* veel been en jurk ruimte achterin
* supersnel 
* luchtvering, dus heel comfortable 
* heerlijk verwarmde stoelen
* kan zelfrijden (!)
* giga touchscreen
* grootste voorruit in een auto ooit
* grote bagageruimte (voor en achter)
* bomval actieve veiligheidsystemen
* HELE LEUKE & VRIENDELIJKE CHAUFFEURS ;-)

Aantrekkelijk geprijsd

TrouwTesla Model X EU 75,00 per uur incl. chauffeur. Wij hanteren daarnaast eenmalig een bedrag van EU 175,00. In dit bedrag zit de rit naar de eerste instaplocatie en de terugrit vanaf de laatste uitstaplocatie. In dit bedrag zit ook het wassen, uitzuigen en poetsen van de auto. Kijk op onze website voor meer informatie. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stephanie & Ivo

Op 24 mar 2021

Ja! Fantastische service! Ontzettend lieve en leuke chauffeur Michael Echt als je een super mooie luxe auto zoekt met een topchauffeur Dan moet je bij trouwtesla zijn! Ondanks t soms slechte weer waren we voorzien van alles Jasje, paraplu, dekentje Personal assistent met het omhoog houden van mn sleep uit de modder Echt in 1 woord : SUPER dankjewel voor het compleet maken van onze trouwdag.

Django

Op 24 mar 2021

Gebruik mogen maken van de geweldige service van TrouwTesla. Contact met Michael was heerlijk soepel en uiterst vriendelijk. Zelfs in het gebied van planning denkt hij goed mee en geeft het gevoel dat je met een goede vriend aan het overleggen bent ipv bedrijfsmatig. De dag zelf verliep ook vlekkeloos en vanaf het moment van aankomst van de trouwauto hebben we allemaal kunnen genieten van de vriendelijke sfeer die Michael meebracht. De auto was perfect en er werd een prachtig bloemstuk geleverd. Zeer netjes onderhouden en van alles voorzien. Zoals de chauffeur zelf al zei, voorzien om alle mogelijke huwelijks ongemakken te lijf te gaan. We hebben genoten en de auto heeft een geweldige indruk achtergelaten op zowel ons als de gasten. Mocht je interesse hebben in TrouwTesla weet dan dat er een geweldige ervaring staat te wachten.

Jacqueline

Op 19 feb 2019

Whooowwww wat gaaf! Wat een geweldige ervaring om een bijzondere autorit te beleven in zo’n schitterende luxe auto, Tesla Model X, van Trouwtesla.nl. Fantastisch, en wat heeft Dhr Niele genoten! Super. Onderweg een stop voor een kopje koffie met heerlijk gebak bij De Bokkesprong in Groet en omdat t zo gezellig was, nog een borreltje! Wat een opsteker! Onvergetelijk! Nogmaals super bedankt Trouwtesla.nl dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation