STRANDZUID Sfeer van het strand, praktische voordelen van de stad.

STRANDZUID Vraag informatie aan
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam

Strandzuid ligt aan de oostzijde van de vijver dat onderdak biedt aan het restaurant en verschillende ruimtes voor events. Het is dé zomerse trouwlocatie van Amsterdam, waar je terecht kunt voor een romantische en intieme bruiloft in zomersferen. 

Door de afgelopen seizoenen honderden events per jaar te faciliteren, heeft ons team een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Strandzuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sublocaties, verschillende buitenruimtes voor gezelschappen en alle benodigde faciliteiten voor een onvergetelijk event. Overigens zijn de getoonde visuals onder voorbehoud; de haven en het waterterras zijn momenteel nog volop in ontwikkeling. 

Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Jetty Bar; een strandbar (en keuken) naast de haven. Deze buitenlocatie zal deels overdekt worden met een stijlvolle tent en is dé ideale plek voor team building met collega’s, verjaardagen met familie en vrijdagmiddagborrels met vrienden. The Jetty bar heeft een overdekte capaciteit van 150 gasten. Uiteraard kan het buitenterrein voor events ook bij The Boat House getrokken worden. 

Onze grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep. De indoor capaciteit van The Boat House is 500 personen, maar in combinatie met het bijbehorende terras of het restaurant kan dit eenvoudig worden opgeschroefd.

De tweede locatie voor events is The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 200 personen, met een eigen bar en terras. Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.

In de winter wordt Strandzuid omgetoverd tot een prachtig Winterwonderland, genaamd Zuidpool. Dus heeft u interesse in een winterse bruiloft? We zijn van alle markten thuis. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor STRANDZUID
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation