Restaurant 't Nije Hemelriek

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Restaurant 't Nije Hemelriek Vraag informatie aan
Houtvester jansenweg 1
9462 TB Gasselte

Trouwlocatie Restaurant 't Nije Hemelriek in Gasselte.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anouk

Op 05 oct 2020

Wij hebben hier ons huwelijk gevierd. Wij hebben hier een fantastische en onvergetelijke dag gehad!

Melanie

Op 02 oct 2019

vrijdag 31 augustus 2018 de dag van ons leven. wij zijn getrouwd bij het Nije hemelriek. wat was het super mooi weer en een super mooie locatie. Wij hebben er voor gekozen om deze dag vanaf de ceremonie t/m het feest bij het nije hemelriek te houden en wij kunnen zeggen dat dat een hele goeie keuze was. Onze dag is top geregeld. ik ben zelf nog wel een controle freak maar deze dag heb ik mij helemaal geen zorgen gemaakt. het eten was super goed geregeld het smaakte echt heel goed en de gasten vonden dat ook. Met het feest in de avond was het drinken en de hapjes ook goed geregeld het personeel zorgde ervoor dat iedereen genoeg kreeg. het personeel heeft echt super hun best gedaan toppers zijn jullie. wij willen daarom iedereen bedanken die deze dag voor ons klaar heeft gestaan wij hebben genoten.

Berber

Op 02 oct 2019

30-3-2019 ons Bruiloft feest bij ‘t nije Hemelriek gevierd. Was tot in de puntjes verzorgd! Dank jullie wel, wij zijn zeer tevreden en kijken terug met een grote lach op deze bijzondere dag!

Miranda

Op 02 oct 2019

Wat een top locatie om te trouwen, en te feesten... alles erop en eraan!! Wat een heerlijke relaxte dag hebben wij gehad!! We hadden zelf entertainment voor de kids geregeld die werd ook met warme handen ontvangen!! Eten...in overvloed, drinken niemand zat zonder.... ik zeg dikke Aanrader!! En Mandy bedankt voor de foto's erg leuk!!

Janny

Op 02 oct 2019

Een fantastische trouwlocatie, een geweldige omgeving, vriendelijk behulpzaam personeel. bij het organiseren hebben de eigenaren altijd een luisterend oor. Het buffet was heerlijk! Dankjewel Fennie ( de eigenaresse) voor het meedenken. De volgende ochtend de laatste dingen opgehaald en daar weer een heerlijk ontbijt gehad . Kortom : een dikke AANRADER

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation