Restaurant Liedenbaum Heerlijk in een bosrijke omgeving trouwen

Restaurant Liedenbaum Restaurant Liedenbaum
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Restaurant Liedenbaum Vraag informatie aan
Tusveld 95
7627 NW Bornerbroek

Feesten/ partijen/ bruiloften

Onze zaal is geschikt voor bruiloften en partijen van 40 tot 200 personen. Uw feest kunt u naar uw wens invullen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk u en uw gasten door onze koks en gastheren te laten verwennen met een à la carte diner of samengesteld buffet. Uw bruiloft begeleiden wij zodat eenieder geniet. In een persoonlijk gesprek en onder het genot van een drankje informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Over Liedenbaum

Ons bedrijf is in 1938 door de familie overgenomen. Het was in die tijd een theehuisje dat omgebouwd werd tot café en dansgelegenheid. Later is het bedrijf uitgebouwd met een zaal, welke de mogelijkheid biedt voor het verzorgen van feesten en partijen. In 2003 is de voorkant van het pand omgebouwd in een serre-restaurant, dat uitzicht biedt op de natuur en waarin u sfeervol kunt genieten van een hapje en een drankje.

't Restaurant

Ons serre-restaurant is sfeervol en rustiek ingericht. U kunt hier terecht voor diverse versnaperingen en een kleine snack. Uiteraard kunt u hier ook genieten van een à la carte diner of een maaltijd van de kleine kaart, met z'n tweeën of met een gezelschap. 

In de zomer kunt u na uw wandeling, fiets- of autorit in onze natuurlijke tuin genieten van een drankje, hapje of ijsje.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lisette

Op 19 mar 2019

We hebben nu weer voor de tweede keer bij liedebaum gegeten. Maar weer was het allemaal heel lekker echt met passie gemaakt. Het bedrijf is een aanrader voor jong en oud.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation