Restaurant de Merwelanden Uniek gelegen in Recreatiegebied-Natuurpark de Hollandse Biesbosch te Dordrecht.

Restaurant de Merwelanden Restaurant de Merwelanden
Restaurant de Merwelanden Vraag informatie aan
De Bekramming 13
3313 LM Dordrecht

Door de ruime groene omgeving en onze centraal gelegen locatie aan/boven het water met een groot terras, is Restaurant de Merwelanden het unieke plekje van Dordrecht en omstreken. 

Restaurant de Merwelanden is uitstekend voor verschillende gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan een sfeervolle receptie, een huwelijksdiner, bruiloft locatie of huwelijksfeest. 

De omgeving
Via het restaurant en de terrassen hebben jullie een direct uitzicht op een grote zwemplas met mooi aangelegde zandstranden. Tevens zijn er in het gebied vele mogelijkheden voor de invulling van jullie dag. Naast ons restaurant is een (gratis toegankelijk) grote speeltuin aanwezig, met verschillende speeltoestellen en een kabelbaan.

Jullie kunnen bij Restaurant de Merwelanden reserveren voor een gezellig diner, spetterend feest of ongedwongen receptie. Ook zijn wij een officiële trouwlocatie, waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven!

Diner
Op de verschillende terrassen en binnen in het restaurant (het gehele jaar) kunnen jullie ook barbecueën. De barbecue wordt begeleid door een kok, die voor jullie het grill-werk verzorgd. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende koude en warme buffetten. Ons restaurant biedt diverse arrangementen, die eventueel ingevuld kunnen worden aan de hand van uw eigen wensen. 

Mogelijkheden                                                                                           
Het is ook mogelijk om de binnen capaciteit (tegen betaling) te vergroten door middel van het plaatsen van één of meerdere tenten op de terrassen. Deze tenten worden geplaatst aan het water. 

Wij berekenen geen zaalhuur vanaf 50 personen en er is volop gratis parkeergelegenheid!

Wij zeggen altijd, bijna alles is mogelijk!
Wij doen alles om jullie dag tot een succes te maken. Restaurant de Merwelanden biedt diverse arrangementen, die eventueel ingevuld kunnen worden aan de hand van jullie eigen wensen.

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen via het aanvraagformulier. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Restaurant de Merwelanden
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation