Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Recording Your Memories Herinneringen maken gebeurtenissen onvergetelijk

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Recording Your Memories Vraag informatie aan
Dhr. Erwin Edink
Veenendaal / Landelijk

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De organisator van het evenement maakt een account aan, stelt de details van het evenement in en betaalt voor de service. Vervolgens genereert ons systeem een ​​unieke QR-code voor het evenement.

Gasten kunnen deze QR-code scannen om de opnamepagina te openen, waar ze hun eigen bericht kunnen inspreken. Nadat ze hun bericht hebben opgenomen, voeren ze hun e-mailadres in en ontvangen ze een verificatielink om hun bericht op te slaan.

Je kunt een begin- en einddatum aangeven tot wanneer mensen kunnen beslissen. Degene voor wie de opnames worden gemaakt, kan jarenlang naar de stem luisteren. daar is geen limiet aan

* Bewaar momenten die verder gaan dan foto's en video's.
* Stemmen en emoties voor altijd bewaard.
* Unieke QR-code voor gemakkelijke toegang.
* Gebruiksvriendelijk platform voor alle leeftijden.

Waarom kiezen voor Record Memories?

Het vastleggen van herinneringen met Record Memories biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een unieke en persoonlijke manier om een ​​gebeurtenis te herdenken. In plaats van te vertrouwen op foto's of geschreven berichten, kunnen gasten hun eigen stem en emoties vastleggen. Ten tweede is het een duurzame manier om herinneringen te bewaren. In tegenstelling tot fysieke fotoalbums of gastenboeken zijn audio-opnamen niet onderhevig aan fysieke slijtage. Tenslotte is Record Memories een gebruiksvriendelijke en gankelijke tool. Gasten hebben alleen een smartphone nodig om hun bericht in te spreken en de organisator kan alle opnames eenvoudig downloaden en beluisteren.

Converteer voicemails naar deelbare clips.

Zet spraakopnamen in een mum van tijd om in boeiende MP4-beelden. Verbeter uw audio met onze Audio-naar-Video-tool met gepersonaliseerde achtergronden en betoverende golfvormanimaties. Perfect om opgemerkt te worden op platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok. Laat de wereld op een visueel aantrekkelijke manier horen wat je te zeggen hebt!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Linda

Op 01 dec 2023

We hebben Record Your Memories gebruikt voor onze bruiloft en het was fantastisch! Het was zo bijzonder om de felicitaties en anekdotes van onze gasten te horen. Elke keer als we luisteren, worden we teruggevoerd naar die magische dag. Een echte aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation