Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Jullie huwelijk in een luchtballon

Love is in the air was nog nooit zo letterlijk! Trouwen in een vliegtuig, op een boot, onder water of zelfs onder de grond; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er trouwen. En je kunt nu zelfs trouwen in de lucht, namelijk in een Luchtballon 

Jullie huwelijk in een luchtballon

Jullie huwelijk in een luchtballon


Natuurlijk moet het tekenen van de huwelijksakte wel in het gemeentehuis of op een officiële trouwlocatie gedaan worden. Maar als de formele zaken geregeld zijn, kun je de ceremonie voortzetten in de lucht. Vaak bieden de ballonvaartbedrijven ook extra opties aan, zoals een lekker hapje en drankje boven in de lucht. Natuurlijk moet er champagne gedronken worden of getoast worden. Dat kan allemaal!

Terwijl jullie langzaam over prachtige landschappen glijden, voltooien jullie de trouwceremonie. Een onvergetelijk moment, voor zowel jullie als alle gasten. Alle gasten? Ja zeker, bij sommige ballonvaartbedrijven kun je met een gezelschap tot wel 250 personen tegelijk de lucht in. Stel je dat maar eens voor! Een ontzettend bijzonder en memorabel gezicht, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht.

Ballonvaren - trouwen

Geschreven door: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation