NU Drive Een klasse apart!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
NU Drive Vraag informatie aan
Landelijk

NU DRIVE is gespecialiseerd in VIP en TROUW vervoer op hoog niveau samen met onze gecertificeerde chauffeurs (CCV-D1). Onze privéchauffeurs zijn betrouwbaar en voldoen aan de eisen van onze strenge policy. Elke privéchauffeur spreekt minstens Nederlands en Engels. Zorgeloos van en naar uw trouwlocatie's met de luxe die u verdient.

Onze trouwauto’s :

Audi A8 4.2 Quattro en een Audi A5 2.0 S-Line, brengen u in alle luxe en gemak van A naar B. Wij geloven dat onze cliënten meer luxe en service verdienen en wij bieden dit aan door onze representatieve, luxe uitstraling en discrete manier van werken.

Onze auto’s zijn hierin voorzien door middel van zitcomfort, Wi-Fi, privacy glas en aansluitingen voor mobiels en laptops. Al uw reistijd kan vanaf nu efficiënt gebruikt worden of zorgeloos als rustmoment worden ingelast.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte.

- Een klasse apart! -

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tamara Feenstra

Op 21 oct 2020

Een onvergetelijke dag en wat een geweldige auto!! Geen moment spijt van gehad. De gastvrijheid en vriendelijkheid van de chauffeur hebben het tot een onvergetelijke dag gemaakt. Bedankt! En als we weer en mooie auto en service nodig hebben weten we waar we moeten zijn.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation