metSUUS Jouw weddingplanner voor een romantisch huwelijk aan de kust van Zeeland.

metSUUS metSUUS
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
metSUUS Vraag informatie aan
Landelijk
Trouwen metSUUS? Nee niet met mij, maar met jouw aanstaande natuurlijk! Trouwen in Zeeland in samenwerking metSUUS!

Willen jullie trouwen op het strand, een sprookjesachtige bruiloft op een landgoed of een tuinfeest met alles er op en er aan; Zeeland biedt het allemaal. metSUUS helpt jullie graag alle wensen verwezelijken. 

Als weddingplanner help ik jullie bij het kiezen van de beste leveranciers, van de taart tot de fotograaf, van de uitnodiging tot de locatie en van de decoratie tot menukaarten. Ik geef slimme tips en maak een uitgebreid draaiboek voor jullie droomdag. Op de grote dag sta ik ook voor jullie klaar! Alle puntjes worden op de i gezet en jullie kunnen heel de planning aan mij overlaten.

Willen jullie dat al jullie dierbaren jullie dag optimaal mee kunnen maken en dat jullie dag perfect verloopt? Dan is het inhuren van een professionele ceremoniemeester een hele goede optie. Jullie zorgen zelf voor de organisatie en styling van jullie bruiloft en ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hierdoor kunnen jullie en al jullie genodigden optimaal van de dag genieten!

Voordat wij met elkaar 'in zee' gaan, zijn we allebei vast net zo nieuwsgierig naar elkaar. Ik maak graag kennis met jullie op een ochtend of middag inclusief een kopje koffie of thee! Laten jullie mij weten wanneer het voor jullie uitkomt?

Wij verhuren letters met verlichting voor evenementen en bruiloft. Deze letters zijn 1 meter hoog. Vraag vrijblijvend een volledige offerte op via metSUUS.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Natascha & Dirk-Jan

Op 12 sep 2019

Wij hadden Suus als ceremoniemeester op onze bruiloft. Wij hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen. Nergens hebben wij ons druk om moeten maken, Suus regelde alles voor ons op de achtergrond. Wij vinden je een topper

Sofie & Martijn

Op 18 sep 2018

Suus heeft ontzettend goede, handige en creatieve tips gegeven voorafgaand aan onze bruiloft! Tijdens de bruiloft hebben wij zorgeloos kunnen genieten van de gehele dag! Suus was attend, stelde onze gasten op hun gemak, zorgde dat alles piekfijn klaar stond en wist op een professionele manier een aantal dingen snel op te lossen! Wij kunnen Suus iedereen aanbevelen. Ze is erg waardevol voor de gehele dag!

Jelmer & Hanna

Op 18 sep 2018

Suus was de ceremoniemeester van onze bruiloft eind augustus. Vanaf het eerste gesprek hadden we direct een fijn gevoel bij haar. Ze begreep dat we een informele sfeer zochten voor ons feest en kwam zelf met leuke en interessante suggesties om daarbij te helpen. Ze stelde praktische vragen bij onze (soms wat té ambitieuze) ideeën en zo kwamen we met zijn drieën tot een heel mooi plan voor de bruiloft. De communicatie verliep daarna vooral via e-mail, waarbij Suus alle ontwikkelingen steeds puntsgewijs voor ons op een rij zette. Suus heeft een groot netwerk en iedere keer als we iets nodig hadden, kende zij wel iemand die daarvoor kon zorgen. We wilden een heel persoonlijk feest geven op basis van zelfvoorziening. Suus kon goed inschatten welke activiteiten we zelf met onze vrienden konden voorbereiden en voor welke activiteiten extra hulp nodig was. Op de dag zelf hadden we alle vertrouwen in Suus en zijn we alleen maar met elkaar en onze gasten bezig geweest. Er waren veel gasten die verschillende talen spraken en ons hielpen in de keuken en bij de op- en afbouw. Suus wist op een ontspannen en efficiente manier alles te regelen en was de perfecte persoon om onze ideeën uit te voeren. We hadden nooit zo'n ontspannen dag gehad zonder de hulp van Suus. Het was precies wat we wilden! We hadden enorm veel gepland (brunch, ceremonie, strandwandeling, band, diner, feest) en dankzij Suus verliep alles vlekkeloos. Ze wist ons zelfs meerdere malen te verrassen! Alle gasten waren ook zeer over haar te spreken. Een hele bijzondere en fijne balans tussen professionaliteit en gezelligheid. Suus, bij dezen nogmaals dank voor je creatieve oplossingen, je heldere communicatie en persoonlijke betrokkenheid. Het was een onvergetelijke dag. Zonder jou was het niet zo bijzonder geweest. Voor ons hele leven een magische herinnering.

Lotte & Martijn

Op 18 sep 2018

Het is dat we maar tot 5 sterren mogen gaan, maar eigenlijk zouden we op bijna alle categorieën de overtreffende trap zoeken wat de beoordeling betreft. Suus heeft ons ongelofelijk geholpen met het plannen, voorbereiden en uitvoeren van onze trouwdag. Van de handige tips vooraf waar je echt niet aan had gedacht, tot volledige ontzorging op onze trouwdag zelf; wij zijn er van overtuigd dat onze dag zonder de hulp van Suus nooit zó was geslaagd. Wij hebben Suus gevraagd als ceremoniemeester voor onze receptie, diner en trouwfeest, waarbij telkens alles tot in de puntjes en volgens afspraak (of beter) geregeld was. Vooraf hebben we hiervoor samen een draaiboek opgesteld, een ideale houvast voor zowel ons als Suus. Daarin werd duidelijk afgesproken wat we van Suus verwachten, zo was de feestlocatie prachtig aangekleed naar onze wensen en achteraf ook weer opgeruimd zodat we daar geen omkijken meer naar hadden. De gehele dag werd de planning opgevolgd en doorlopen, waardoor we als trouwkoppel volledig konden richten op elkaar en de gasten. Daarnaast konden ook alle gasten met volle teugen genieten van de dag, wat voor ons een van de redenen was om voor een externe weddingplanner/ceremoniemeester te kiezen. Tevens kwam de kennis en ervaring van Suus als eventplanner enorm goed van pas bij het organiseren van onze trouwdag. Suus is denkt mee en zit vol creativiteit, waardoor we de puntjes op de i konden zetten wat aankleding en dagplanning betreft. Kortom: wij kunnen Suus aan iedereen met een trouw op komst van harte aanbevelen; het maakt deze toch al drukke dag zo ontzettend fijn en zorgeloos. Suus, dankjewel!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation