Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Metal Art Volg je hart, dat doen wij ook.

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Mireille Ponsioen
Laat 81
1811 EC Alkmaar

SPECIALE TROUWRINGEN

De trouwringen van Metal Art worden allemaal ontworpen en gemaakt door ons zelf: goudsmid Joeri Dijkman en Mireille Ponsioen. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke en bijzondere trouwringen. Bekijk de modellen in de verschillende categorieën die je hieronder kunt aanklikken op de foto’s. Bedenk hierbij dat elk model aangepast kan worden in kleur, breedte en afwerking (glans of mat). Wij overleggen graag met jullie welke wensen er zijn. Ook hele nieuwe modellen maken wij in overleg met jullie. 

Door de speciale technieken die wij hebben ontwikkeld voor onze titanium trouwringen en zwarte trouwringen is onze manier van werken anders dan de meeste goudsmeden. Onze trouwringen hebben dan ook een bijzondere en afwijkende stijl. Spreekt dit je aan? Laat je dan inspireren door de trouwringen op onze site en kom eens langs in de winkel. Daar kunnen we in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek samen bekijken welke trouwringen perfect bij jullie passen.

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hans

Op 28 mar 2024

Ben je op zoek naar ringen met een persoonlijke touch of een eigen story dan moet je zeker Metal Art Sieraden bezoeken. Je zult verrast zijn naar de mogelijkheden om je ringen dit tot uiting te brengen.

Reinder

Op 19 jun 2019

Hier wordt je heel persoonlijk en plezierig geholpen. Ze denken met je mee wat kan en wat niet kan. Onze trouwringen zijn uniek en zeer persoonlijk gemaakt. Men heeft het er nog steeds over hoe mooi ze zijn.

Marianne

Op 10 apr 2019

Na 25 jaar huwelijk waren onze ringen wel aan vervanging toe. Samen met Joeri hebben we een mooi ontwerp gemaakt waarin nieuwe titanium ringen ingelegd werd met het witte goud van onze oude ringen. We zijn er superblij mee!

Afke

Op 04 oct 2018

Wij wilden bijzondere trouwringen. En dat zijn ze zeker geworden!! Samen met Joeri hebben we 1,5 uur lang achter de computer gezeten om samen een prachtig ontwerp te maken. Met mooie tips van Mireille. Zelfs onze kinderen mochten hierbij helpen. Een prachtig resultaat !!!!

Vera

Op 04 oct 2018

Wat een fijne ervaring hebben wij onlangs gehad bij MetalArt. Wij wilden graag een diamantje uit de trouwring van mijn schoonmoeder laten plaatsen in mijn trouwring-to-be. Samen met Mireille en Joeri de mogelijkheden besproken en uiteindelijk 2 prachtringen gekozen. Afgelopen zaterdag hebben we de ringen gehaald. Het eindresultaat was nog mooier dan wij in gedachten hadden. Bedankt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation