Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een origineel huwelijkscadeautje | Om de bruid te laten stralen

Je hebt een prachtige dag in het vooruitzicht! De bruiloft van je beste vriendin, zus of nichtje komt eraan, maar wat ga je haar cadeau doen? Het is vaak lastig om een passend en origineel huwelijkscadeautje te vinden. Om deze reden hebben wij een fijn inspiratielijstje samengesteld. Ook in de aanloop naar de grote dag kun je de bruid alvast een mooi cadeau geven. Je kent het gezegde vast wel…

Something old


Dit accessoire staat symbool voor het oude leven dat de bruid achter zich laat. Ze staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Trouwen met de liefde van je leven, omringd door iedereen die je lief is. Ze heeft als kleine meid vast vaak aan dit moment gedacht. Het allermooiste ‘ something old ‘ dat je de bruid daarom cadeau kunt doen, is een herinnering aan vroeger. Denk hierbij aan een foto, een (geluks)muntje dat opa altijd bij zich droeg of een stukje stof van de jurk van oma.

Something new


Een voorwerp dat symbool staat voor de nieuwe periode in het leven van de bruid. Dit voorwerp staat voor optimisme en een succesvolle toekomst; een mooie gelegenheid voor een sprankelend bruidssieraad dus! Naast het feit dat de bruid waarschijnlijk een prachtige nieuwe jurk en een nieuw paar schoenen draagt, kun je haar extra laten stralen met een subtiel zilveren kettinkje of armbandje.

Something borrowed


Het geleende artikel staat symbool voor alle lieve vrienden en familie dat het echtpaar om zich heen heeft. Hoe gaaf is het dan ook wanneer je de bruid iets uit je eigen kast of sieradendoos kunt lenen? Als echte vriendinnen of zussen hebben jullie vast al vaak elkaars kast geplunderd. Zo weet jij precies welk haaraccessoire de bruid altijd al van je heeft willen lenen. Wat vaak ook prachtig staat, is een mooie broche. Wie weet kun jij regelen dat de bruid dit van haar grootmoeder mag lenen.

Something Blue


De blauwe touch op de bruiloft staat symbool voor trouw & zuiverheid. Het is ontzettend mooi om deze kleur subtiel terug te laten komen in het bruidskapsel van de bruid. Je kunt haar bijvoorbeeld mooie bloemenbedeltjes cadeau doen, welke ze in een vlecht kan laten verwerken. Een andere subtiele optie is een prachtige zilveren armband met blauwe swarovski parel cadeau te doen. De bruid zal zeker weten de hele dag stralen!

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation