Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Welke zilveren oorbellen draag jij op je bruiloft?

Een bruiloft is een heel bijzondere dag, een dag die je je de rest van je leven wilt herinneren. Voor veel bruiden betekent dit het kiezen van de perfecte jurk en accessoires. Zilveren oorbellen zijn een populaire keuze voor veel brides-to-be, omdat ze bij elke outfit passen en zorgen voor de perfecte finishing touch. In deze blog bespreken we daarom de verschillende soorten zilveren oorbellen die je zou kunnen dragen op je bruiloft en hoe je de juiste kiest voor je grote dag. Zilveren oorbellen zijn een geweldige manier om je look compleet te maken, zodat je er op je best uitziet als je begint aan het volgende hoofdstuk van je leven!

Zilveren oorbellen die bij je passen


Als je op zoek bent naar de perfecte accessoires om je grote dag compleet te maken, is de kans groot dat je je afvraagt of zilveren oorbellen wel bij je passen. Of je nu kiest voor goud of liever gaat voor zilver, is allereerst natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Als je je afvraagt of zilver nu wel bij je past, kun je ook kijken naar je haarkleur, oogkleur en de ondertoon van je huid. Over het algemeen geldt namelijk dat zilveren oorbellen en sieraden in het algemeen het beste passen bij mensen met een koele haarkleur en oogkleur. Ook een koele ondertoon van je huid past beter bij deze metaalsoort.

De ondertoon van je huid vaststellen


Veel mensen vragen zich af hoe ze nu precies de ondertoon van hun huid kunnen vaststellen. Een warme ondertoon past beter bij gouden sieraden, terwijl een koele ondertoon het beste past bij zilveren oorbellen en andere sieraden. Gelukkig is er een eenvoudige truc waardoor je de ondertoon van je huid snel kunt achterhalen. Hiervoor hoef je alleen naar de aders aan de binnenkant van je pols te kijken. Als je aders blauw lijken, heb je een koele ondertoon. Als je aders groen lijken te zijn, heeft je huid een warme ondertoon!

Een combinatie van warme en koele tinten


Daarnaast kan het ook voorkomen dat je een combinatie hebt van warme en koele tinten. Zo kun je bijvoorbeeld, of je nu je haar hebt geverfd of niet, een koele haarkleur hebben terwijl je huid een warme ondertoon heeft of andersom. Vooral als het om zilveren oorbellen gaat, is het aan te raden om het meeste te letten op je haarkleur. Oorbellen zitten namelijk dichtbij je gezicht en haar, waardoor je het beste voor zilveren oorbellen kunt gaan als je een koele haarkleur hebt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je anders geen zilveren oorbellen kunt dragen! Het belangrijkste is dat jij je op je best voelt tijdens je grote dag!

Zilveren oorbellen kiezen


Naast warme en koele tinten van je haar, ogen en huid, zijn er nog een aantal andere aspecten waar je op kunt letten zodat je de perfecte zilveren oorbellen voor je bruiloft vind! Dit zijn onder andere:

• De stijl van je trouwjurk
• Het thema en de stijl van de bruiloft
• De kleur van je trouwring
• De manier waarop je je haar draagt
• Andere sieraden die je draagt

Trouwen met zilveren oorbellen


Als je nog niet zeker weet welke stijl zilveren oorbellen je het beste kunt dragen, is de stijl van je trouwjurk erg belangrijk. Een trouwjurk die wat uitbundiger is, komt namelijk het beste tot zijn recht met eenvoudige oorbellen. Bij een eenvoudige en elegante jurk kun je het beste zilveren oorbellen kiezen die meer opvallen. Daarnaast kan je bruidskapsel ook een grote rol spelen als het op de oorbellen die je wilt dragen aankomt. Grotere en opvallende oorbellen komen namelijk beter tot zijn recht als je je haar opgestoken of naar een kant draagt. Met deze tips vind je binnen no time zilveren oorbellen die je bruiloft compleet maken. Veel geluk en plezier op jullie grote dag!
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation