Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

La Cookaracha Smaakvolle, uniek catering concept op maat is waar La Cookaracha voor staat!

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Vanuit onze mooie foodtrucks biedt Monique van La Cookaracha u een diversiteit aan catering aan op locatie.

Voor catering op maat voor een bruiloft tot andere vieringen in de privésfeer, een bedrijfsfeest of gewoon een lekkere lunch tijdens een meeting. Wij serveren allerlei lekkers! Een heerlijke cocktail of smoothie, amuzes & tapas of wellicht een heerlijk gerecht uit onze Mexicaanse keuken. Voor elk evenement hebben wij catering op maat.

Onze foodtrucks zijn een echte sfeertrekker, wij proberen altijd een leuke setting te creëren. Koken doen wij met liefde en passie en verse ingrediënten. `` u vraagt wij koken`` is het motto maar dan zonder frituur. Wij zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt, en serveren elk gerecht met liefde en een lach.

Food made with love

Een foodtruck met heerlijke hapjes boeken? Wij serveren graag de lekkerste hapjes en maaltijden aan uw gasten. Hier wordt gewerkt met verse ingrediënten en net dat beetje extra liefde, want liefde gaat zoals ze zeggen door de maag!  Er worden volwaardige gerechten geserveerd, lunches, hapjes en amuzes en gerechten in tapas formaat. Vraag Monique naar de menulijst om een beter totaal beeld te krijgen van wat ze allemaal voor u kan maken.

Drinks made with love

Natuurlijk gaat iets vieren en wat eten gepaard met een lekker koel drankje. Aan die wensen kan Monique ook voldoen. Van heerlijke cocktails & mocktails, naar een frisse zomerse sangria. Een standaard bier-fris- wijn keuze of een speciaal biertje het is allemaal bespreekbaar. Ook hebben we heerlijke smoothies, fresh lemonade, en fresh iced tea.

Sweetbar

Een sweettable voor je bruiloft, babyshower of verjaardag? Of wil je nog wat zoetigheid na alle gerechten. Dan kun je bij Monique ook terecht voor  smaakvolle desserts! Sinds kort heeft ze ook een dessert stairs bij haar truck staan om het totaal plaatje, presentatie en sfeer nog leuker te maken. Zo kunnen gasten ook precies zien welke keuzes er zijn en hoe lekker dit eruit ziet.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Monique

Op 16 jun 2022

Wat een mooie truck en heerlijk eten. Alle gasten maakten complimenten over het lekkere eten en de leuke sfeer. Het was de kers op de taart om die reacties te mogen doorspelen naar Monique, maar ook om te mogen ontvangen na een geslaagd feestje. Hartstikke bedankt voor je komst!

Wittebrug

Op 16 jun 2022

Alles was goed geregeld en er kon snel worden uitgegeven. Er was een duidelijke en snelle communicatie wat heel prettig was. Het eten was ook zeer smaakvol.

Barthimeus

Op 16 jun 2022

Monique had voor ons heerlijke corona proof sweetboxes gemaakt voor tijdens de georganiseerde wandeling. Wat een prachtige creaties en heel smaakvol.

2foqus

Op 16 jun 2022

Monique en haar team zijn echt toppers, alles verliep vlot en was goed voorbereid. Een zeer leuke setting met twee trucks op ons bedrijfsfeestje. Een grote maar vooral smaakvolle keuze in hapjes, en ook de presentatie ervan was erg mooi!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation