Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fris en fruitig... catering voor de bruiloft!

Welke hapjes en drankjes wil jij laten serveren op je bruiloft? Met de catering bruiloft kun je altijd alles overleggen en zelf met originele voorstellen komen. De catering bruiloft in de zomer kun je veel creatiever invullen dan de standaard buffetjes!

Fris en fruitig... catering voor de bruiloft!

Fris en fruitig

In de zomer kunnen de temperaturen nog wel eens oplopen en natuurlijk wil je dan lekker buiten je bruiloft vieren. Zorg altijd voor genoeg schaduw wanneer mensen lang moeten zitten en een frisse en verkoelende catering bruiloft. Laat buiten een kar neerzetten met verfrissende dranken die de gasten zelf kunnen tappen, zoals ijsthee, limonade, water met munt, sinaasappel, kaneel, komkommer, meloen, citroen, limoen of ijswater met verschillende soorten fruit. Ook smoothies zullen welkom zijn voor een meer vullende catering bruiloft en ijsjes voor de kinderen. Het is belangrijk dat mensen veel drinken, zodat ze langer genieten van jullie bruiloft en ook nog eens gezond en onbezorgd kunnen genieten!

Fruitsnacks

Vroeg of laat zullen de gasten honger krijgen tussendoor of willen ze gewoon een snack terwijl ze gezellig aan het kletsen of dansen zijn. Ook hier kun je heel creatief zijn met een gezonde catering bruiloft. Wees origineel en laat gezonde fruitspiesen serveren. Voor de zoetekauw kun je ook nog een chocoladefondue neerzetten, dit is uitermate geschikt om te combineren met een fruitspies.

Fruitspiesen kun je eindeloos variëren, zowel koud als warm. Koude spiesen kunnen bestaan uit meloen, druiven, ananas, eigenlijk alle soorten zoet fruit. Groentespiesjes zijn voor de hartige smaak heel erg populair, bijvoorbeeld de tricolore: tomaat, basilicum en mozzarella, eventueel met peper, zout, knoflook en olijfolie. Een spies met ananas kun je ook heerlijk grillen. Genoeg inspiratie voor de gezonde en lekkere catering bruiloft! Wil je toch nog meer lezen of de hulp inschakelen van onze professionals? Kijk dan snel op onze pagina met bedrijven. Smullen maar!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation