Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat regelt de traiteur?

Het eten en drinken op een bruiloft ziet er meestal tiptop uit, maar het komt er natuurlijk niet vanzelf. De meeste bruiloftlocaties hebben al de voorzieningen om voor het eten en drinken te zorgen, maar er zijn ook veel locaties die deze voorzieningen niet hebben. In dat geval zul je zelf een traiteur in moeten schakelen.

Eten en drinken

De Franse benaming voor een cateringbedrijf is traiteur. Officieel is een traiteur iets anders, al scheelt het niet veel. Vooral in de huidige tijd, wanneer bedrijven zich steeds flexibeler en completer opstellen, is het verschil te verwaarlozen. Een traiteur zorgt officieel alleen voor het eten, niet voor bediening of personeel. Tegenwoordig biedt een traiteur wel een totaalplaatje aan om zo goed mogelijke service te verlenen. Ook op Bruiloft.nl vind je gemakkelijk en snel de beste traiteurs.

Onbezorgd

Wanneer je een traiteur inschakelt weet je zeker dat het eten van een goede kwaliteit zal zijn. Je kunt dus onbezorgd van de dag en van het eten genieten. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van wat jullie wensen zijn op de grote dag zelf, zal de traiteur een bezoekje aan huis brengen en alles doorspreken. Er worden afspraken gemaakt en verder kun je alles aan de traiteur overlaten.

Lekker flex

Een traiteur is erg flexibel en zal zich kunnen aanpassen op eventuele thema’s of seizoenen. Natuurlijk heeft hij ook originele oplossingen voor de mensen die vegetarisch zijn of een allergie hebben. Dit moet je wel van je gasten weten voordat je met de traiteur afspreekt. De traiteur verzorgt buffetten, hapjes, desserts, salades, tapas, een high tea, lunches en zelfs stamppotten voor grote groepen. Bij veel traiteurs is het ook mogelijk om personeel en materiaal te huren. Bekijk de partyservice voor de zelfde mogelijkheden.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation