Huis Zypendaal Prachtige trouwlocatie uit de 18e eeuw

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Zijpendaalseweg 44
6814 CL Arnhem

Huis Zypendaal

De hoofdverdieping van het Huis Zypendaal is als museum ingericht met objecten van de oorspronkelijke inboedel waaronder een collectie familieportretten van de familie Brantsen. Op de bovenverdiepingen is het centrale kantoor van Geldersch Landschap & Kasteelen gevestigd.

Huis en park

De interieurdecoratie van het huis is deels nog uit de 18e eeuw. Een voorbeeld is de bijzondere marmeren vloer in de gang, waarin een kettingmotief is ingelegd.. Ook het legendarische 'Mannetje van de Zyp' is te zien, een beeldje van een jongen met een drinkkan.

Trouwen

Op de hoofdverdieping van het huis is de trouwzaal, de Rode Salon, gesitueerd. De Rode Salon is stijlvol ingericht en biedt 30 zitplaatsen voor uw huwelijksvoltrekking. Vanuit de Rode Salon kijkt u uit over het prachtig bos en park Zypendaal.

Fotoreportage

Uw bruidsreportage kan in het huis plaatsvinden maar natuurlijk biedt het aangrenzende park ook een prachtig fotodecor.

Champagne toost & bruidstaart

Geniet van uw huwelijkstoost & bruidstaart in de Blauwe Salon en de hal van Huis Zypendaal. Wij werken samen met een vaste huiscateraar en banketbakkerij.

Privé rondleiding

Terwijl u als bruidspaar foto’s gaat maken kunnen wij voor uw daggasten een rondleiding door de museale vertrekken van het huis verzorgen (duur ca. 45 minuten).

Download de brochure

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Salomé

Op 19 jun 2018

Geweldige trouwceremonie gehad in een unieke pand in Arnhem. De gastheer maakt de hele beleving af!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation