Hayema Heerd "Gewoon" bijzonder..

Hayema Heerd Hayema Heerd
5 5 6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Hayema Heerd Vraag informatie aan
Jensemaweg 3
9883 TH Oldehove

't Is pure romantiek op de boerderij, a real barnwedding

Groene omgeving, strobalen met mooie kantstoffen, stoere stal, relaxed, rustiek, ontspannen, niets moet, er kan juist veel, bohémien, festivalsfeertje, vrolijkheid, blote voeten in het warme gras, nieuwsgierige koeien als buren. Met mooi weer veel buiten, maar binnen is het ook heel gezellig.

Is dit de locatie die helemaal bij je past? We adviseren graag hoe je er helemaal je eigen unieke feestlocatie van kunt maken, en hoe de perfecte huwelijksdag of -weekend er voor jullie uit mag gaan zien. We werken niet met een standaardaanbod en standaard uurtarieven, er zijn immers geen 'standaard'  bruidsparen. Ieder feest op de Hayema Heerd heeft daarom ook een uniek karakter.  De informele en op en top vrolijke sfeer kenmerken de feestjes en partijen op de Hayema Heerd.

Veel bruidsparen vinden het prettig de gehele huwelijksdag op één locatie te organiseren, geen gereis tussendoor. Dat kan bij ons heel goed. Van ceremonie, (evt. gecombineerd met een kerkdienst?), de huwelijkstoast, receptie, diner/BBQ/buffet, feest tot en met overnachtingen en de volgende morgen weer ontbijt kunnen we voor verzorgen. Meer informatie of een keertje komen kijken? Neem dan contact met ons op

Huwelijksnacht in de stro-iglo

De huwelijksnacht doorbrengen in de stro-iglo, als dat geen bijzonder slot is van een onvergetelijke huwelijksdag! Dit wordt echt een overnachting om nooit te vergeten. Met sterretjes, lichtjes, liedjes, gedichtjes van uw gasten, of in de kruiwagen geduwd door de bruidegom ;-) word je aan het eind van de huwelijksdag begeleid naar de stro-iglo. Met hopelijk een mooie sterrenhemel die te zien is door de glazen koepel, genieten jullie na van een fantastische dag en mijmeren over wat de toekomst gaat brengen.

We gaan nog niet naar huis

Ook voor de feestgasten zijn er overnachtingsmogelijkheden op de Hayema Heerd; slapen in stro op de hooizolder, in het strokasteel en in de twee andere stro-iglo's. Kamperen op de kleine camping kan natuurlijk ook. De volgende morgen gaat het feest nog even door aan de feestelijk gedekte ontbijttafel. Zo maakt u er een echt huwelijksweekend van.

Wil je meer lezen? bekijk hier de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Paulien en Yu Chou

Op 17 dec 2018

Trouwdatum: 14-09-2018 Wij waren zo blij met deze locatie en de mensen. Met regelmaat even contact per mail, telefonische en persoonlijk. Alles was mogelijk en toen het te koud was om buiten te zitten met de bbq hielp het team ons mee om het binnen gezellig te maken. Bedankt voor onze perfecte bruiloft. Wij hebben samen met onze gasten enorm genomen tot in de volgende ochtend na het ontbijt.

Albert & Danielle Janine

Op 17 dec 2018

De Haayema Heerd is echt een top locatie. Wij zijn getrouwd op 09 juli 2018. Het personeel en de service is uitstekend, ze denken allemaal met je mee. We hebben voor deze locatie gekozen omdat het voor ons de perfecte combinatie van natuur en gezelligheid uitstraalde. De mooie rustieke schuur, de geweldige appelboomgaard en wat wij ook erg fijn vonden was de mogelijkheid voor onze gasten om te blijven slapen. Ook de slaapaccommodaties sluiten perfect aan op de setting. Gasten van ons hebben in het strohotel, strokasteel en in de huifkarren geslapen. Wij zelf mochten in de stro-iglo. Iedereen heeft heerlijk geslapen, en warm! Het eten werd uitstekend verzorgd door een cateraar waar ze goed contact mee hebben. We hebben een heerlijk drie gangen menu genuttigd. Alles was voor ons helemaal naar wens en tot in de puntjes verzorgd.

Lotte en Vincent

Op 10 dec 2018

Op 7 juli 2018 zij wij op de Hayemaheerd getrouwd. Het is zo'n prachtige locatie waardoor onze bruiloft echt een sprookje is geworden! Hoe we aan kwamen lopen over een bruggetje en getrouwd zijn onder de appelbomen met uitzicht over de weilanden. Kinderen hebben alle ruimte om heerlijk te spelen en dat onze gasten konden blijven slapen was voor ons geweldig! Een strokasteel, een hooizolder, huifkarren, iglo's en een campinggedeelte, hoe fantastisch is dat?! En 's ochtends nog met je gasten nagenieten van een onvergetelijk avontuur! Ook niet te vergeten; de voorbereidingen en de bruiloft waren tot in de puntjes goed georganiseerd! We hebben een hele prettige samenwerking gehad! Hartelijk dank Hayemaheerd!! Vincent en Lotte Ottens

Chris en Saskia

Op 06 nov 2018

Bedankt voor deze ongelofelijke mooie herinnering, Het was echt top! Heerlijk genoten, fantastisch eten en goede service op een pracht locatie. Iedereen is heerlijk blijven slapen en we hebben alleen maar lovende woorden gehoord. Kids blij, ouders blij! Dat was het motto van deze bruiloft. En die missie is zeker geslaagd. Heel erg bedankt voor alles. We gaan jullie zeker aan iedereen aanraden. Ga zo door!

Gatze

Op 12 jul 2018

Een geweldige locatie en fantastisch personeel. Wij hebben echt een super bruiloft gehad.

R & M

Op 21 jun 2018

"Het was geweldig feest, we hebben het enorm naar onze zin gehad. Enorm veel complimenten ontvangen over de locatie, echt idyllisch. Bedankt ook voor de mooie foto van de ceremonie, en tot slot, enorm bedankt voor de ontvangst op deze prachtlocatie en jullie aandeel in ons prachtige feest!! Wat fijn dat we het hier hebben mogen vieren.” R&M

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation