Fier Koffie & Thee Fier – Proef onze trots!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fier Koffie & Thee Vraag informatie aan
Veenendaal

Fier is een ervaren onderneming met een passie voor zeer goede, verse koffie en thee. Deze passie willen wij graag met u, op locatie, delen. Wij werken door het hele land. 

De locatie kan uw eigen evenement zijn, maar ook een braderie, jaarmarkt of fair.

Daarnaast behoort ook catering op een bruiloft of ander feest tot de mogelijkheden.

De koffie en thee wordt geregeld. Nu zouden jullie graag nóg meer willen. We hebben nog verschillende aanvullingen. Denk hierbij aan:

Ijskoffie van ZUZ

Onze limonade/snoepbar

Likeurtjes met slagroom

Gabakjes en plaatkoek

Kleine hartige/zoete hapjes

Buitenlandse koffies

De koffie en thee worden door een professionele barista bereid in een Italiaanse Piaggio Ape.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, like dan mijn Facebook- & Instagram pagina.

Workshops

Ben je gek op koffie? Maak je thuis al lekkere koffies, cappuccino’s en latte’s, maar wil je nu ook weleens iets anders leren (kennen)? Daar gaan we mee aan de slag!

In een workshop van Fier koffie en thee leer je verschillende koffies maken, kennen en drinken. Een geweldig leuke ervaring.

Niets origineels voor een vrijgezellenfeest? Geen leuke ideeën voor een bedrijfsfeestje? Je verjaardag ‘opleuken’?

Samen met Fier koffie en thee kun je kiezen voor een gezellige en leerzame baristaworkshop met of zonder buitenlandse koffies. Of wil je aan de slag met speciale koffies aan de hand van verschillende zetmethoden.

Een workshop kan op eigen locatie gegeven worden. Dit kan zijn vanuit onze mobiele espressobar of ons koffiebarretje die ook een huiskamer ingereden kan worden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rene

Op 07 may 2020

Wow! Wat een heerlijke koffie. Ik heb er 2 mogen proeven. de bekerjes die ze gebruiken drinken fijn. Super vriendelijk geholpen. Alles zag er schoon en verzorgt uit. Geschikt voor feesten en partijen. Ik zou hier elke dag wel koffie willen drinken. Fier ga zo door en hoop jullie snel weer te zien!

Maaike

Op 07 may 2020

De Hi! Tea was geweldig! Heel feestelijk, lekker en met een enthousiaste gastvrouw. Wij hebben genoten!

Daniel

Op 07 may 2020

Wat een toppers zijn jullie! Onvergetelijke koffie op een onvergetelijke dag!

Annerieke

Op 06 may 2019

Wat een geweldige aanvulling waren jullie op ons feest met jullie Piaggio Ape. Wij en onze gasten hebben super genoten van jullie uitmuntende koffie, die zeer professioneel werd bereid en van een zeer hoge kwaliteit is. De persoonlijke aandacht en uitleg door de leuke barista bij de bereiding van elk kopje koffie werd zeer gewaardeerd.

Lieke

Op 06 may 2019

Fier Koffie&Thee is een bedrijf met passie voor hun vak. Ze schenken heerlijke koffie en thee. Het is elke keer weer een genot als ze op één van onze bruiloften of evenementen staan. Zeker een aanrader, het maakt het ontvangst of de koffiemomenten helemaal compleet.

Lenie

Op 06 may 2019

Een kop koffie bij Fier is overheerlijk. Wanneer ik de Piaggio zie staan bij een evenement kan ik er niet voorbij lopen. Genieten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation