Enjoy Feestballonshop De specialist in feest en ballondecoraties

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Enjoy Feestballonshop Vraag informatie aan
Rijksweg 38
6271 AG Gulpen

Trouwen

Versiering van bruiloft of huwelijk met ballonnen. Ballondecoratie voor uw trouwceremonie en feest. Het aanzoek is gedaan, de huwelijksdatum vastgelegd en de planning moet worden gemaakt. Een hectische maar leuke tijd breekt aan. Los van de locatie, trouwringen, muziek, trouwkaarten, trouwjurk en trouwpak zult u ook moeten bedenken hoe u uw bruiloft gaat aankleden.

Enjoy kan u ruimschoots adviseren op het gebied van versiering voor uw huwelijk. Van feestelijke tafeldecoratie , elegante zuilen tot mooie ballonbogen, van ballonoplatingen tot ballongeschenken en van klein tot groot, kortom bij Enjoy adviseren wij u graag voor uw bruiloft.

Decoratie op locatie

Enjoy is gespecialiseerd in het decoreren van trouwlocaties. Door het gebruik van helium in ballonnen heeft u de mogelijkheid om de hoogte van de zaal optimaal te benutten. Wij behandelen onze heliumballonnen ook met een speciale gel, die de zweeftijd van de ballonnen verlengd waardoor de ballonnen gerust de dag van te voren al kunnen worden opgehaald, en/of bezorgd door onze eigen bezorgservice. Bezorgen op de dag zelf is natuurlijk ook mogelijk.

Ook het verplaatsen van de decoraties naar verschillende adressen/locaties behoord tot de mogelijkheden. Graag adviseren we u ook over de mogelijkheden om ballondecoraties meerdere malen op uw huwelijksdag te gebruiken. Bv Ballonboeketten die u eerst als erehaag gebruikt in de kerk, en die daarna als mooie tafeldecoraties fungeren op uw feestlocatie.

Ballonnen zijn in veel verschillende kleuren te leveren en kunnen zelfs met eigen tekst beletterd of bedrukt worden en geven zo uw trouwerij een heel persoonlijk tintje.

Wij maken graag de decoratie op maat voor u. Iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Smaken verschillen en niemands trouwerij is standaard. Heeft u speciale wensen. dan maken wij graag een afspraak met u om uw wensen en ideeën door te nemen. In de afgelopen jaren hebben wij al veel locaties mogen decoreren, hierdoor hebben we wellicht ook veel ideeën voor uw locatie.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Guan

Op 25 sep 2018

Enjoy heeft de versiering voor onze feestruimte verzorgt op 18 mei 2018, te Overste Hof. Wij hadden een klein Disney accent op onze bruiloft en wilde dit met de versiering bereiken. We wilden vooral kleurrijk en gezellig. In eerste instantie wilden wij pompons aan het plafond hangen. Echter na overleg kwamen we op het idee om (hele) grote ballonnen te gebruiken en een kleinere variant, voor een referentie naar de film Up! van Disney. Omdat er een hoog plafond was in de feestruimte, werd de ruimte veel gezelliger en feestelijker om het plafond hiermee te versieren. Tevens hadden wij een aantal confetti ballonnen voor tijdens de ceremonie, welke bij iedereen goed in de smaak vielen! Bij het gastenboek werd een grote tros ballonnen geplaatst, ook weer vanuit de film Up. We waren zeer onder de indruk, zo mooi hadden wij het niet verwacht. Ontzettend bedankt voor de goede service en de goede ideeën!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation