Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Decoreer de bruiloft met een thema

Decoratie op een bruiloft is belangrijk. Het zorgt voor sfeer en bovendien kun je met behulp van de decoratie jullie stijl laten zien. Ook voor de trouwfoto´s is het fijn wanneer de decoratie goed op elkaar is afgestemd.

Ceremonie

De trouwceremonie is het moment waar het allemaal om draait, waar jullie elkaar het ja-woord gaan geven. Natuurlijk hoort hier passende decoratie bij. Denk bijvoorbeeld aan een mooi welkomstbord met jullie namen er op en twee bijzondere gedecoreerde stoelen voor de bruid en bruidegom. Een rode loper geeft de route aan. Steeds vaker wordt een rode loper gebruikt op een bruiloft. Trouwen is liefde en romantiek. Wat past hier nou beter bij dan een rode loper? Het bruidspaar loopt als het ware over een romantisch liefdespad om het ja-woord te geven. De stoelen voor de genodigden kunnen stuk voor stuk gedecoreerd worden, maar er kan ook gekozen worden om alleen de buitenste stoelen in de rij van decoratie te voorzien. Zo heb je in ieder geval een mooi versierd gangpad. Met de rode loper van rodelopers.com krijgt het een extra accent. Een met bloemen versierde ereboog geeft de ingang weer. Super romantisch toch!

Diner

Bij een bruiloft diner hoort een mooi gedekte tafel. Zorg voor een tafelloper, servies, servetten in een themakleur. Hebben jullie een tafelschikking gemaakt? Regel dan ook naamkaartjes voor de gasten zodat iedereen weet waar hij zit. Een groot bord geeft het menu aan. Gebruik ook bloemen op tafel voor decoratie.

Trouwfeest

En tot slot het trouwfeest. Ook hier zetten jullie weer een welkomstbord neer voor alle nieuwe gasten. Regel een aantal statafels en versier ze met een mooie hoes en een vaas met bloemen. Decoreer de feestzaal met pompons, ballonnen en lichtjes. Als het ´s avonds donker wordt, kunnen lichtjes een extra romantische sfeer geven.

Kies voor de decoratie altijd een bepaald thema. Dit kan een kleurenthema zijn, maar ook een thema zoals vintage, bohemian of botanica. Door dit thema vast te leggen, is het veel gemakkelijker om alle decoratie voor jullie bruiloft op elkaar aan te laten sluiten. Er zijn ook bedrijven waar je decoraties kunt huren. Voordeel is dat zij ruime ervaring hebben met het professioneel decoreren van een ruimte. Zij zorgen dat al de decoratie past bij het thema, zodat alles in een stijl is.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation