Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Super knusse ideetjes voor een herfst bruiloft

Waarom zou je alleen in het voorjaar of de zomer willen trouwen? De doorslaggevende factor is vaak het weer en de wens om toch (gedeeltelijk) de bruiloft buiten te kunnen vieren. Maar is dit altijd een realistisch verlangen? Helaas is dit in ons kikkerlandje niet altijd vanzelfsprekend het geval.

Een herfst bruiloft

Kijk daarom iets verder dan het voorjaar of de zomer tijdens het plannen van je bruiloft. De herfst bijvoorbeeld is een geweldige periode om elkaar het jawoord te geven. Een waar kleurenpalet van warme tinten als rood, oranje, okergeel, mosgroen en roestbruin vormt een schitterend decor voor een echte herfstbruiloft.

My home is my Castle

Kaarsen en open haard gaan weer aan en  jullie ‘home’ wordt een echte ‘castle’. Zoek voor een herfstbruiloft dan ook naar een trouwlocatie waar het lekker warm en behaaglijk is. Waar sfeervolle kleuren en een dito interieur iedereen zal verwelkomen. En wie weet kun je samen met alle gasten nog even heerlijk buiten genieten van een warm najaarszonnetje.

Herfst culinair

De wijnen worden wat zwaarder en op culinair gebied mag wild en gevogelte niet ontbreken. Ook zwaardere gerechten als stoofpotten en chutneys zijn typische herfstmenu's. Een tip is om altijd wel voor een alternatief vegetarisch menu te zorgen.

Decoratie herfst bruiloft

Natuurlijk wil je jouw herfstbruiloft tot in de puntjes aankleden en stylen. Herfstbladeren, vuurkorven, warme plaids, strobalen en pompoenen zorgen voor de perfecte herfstdecoratie zorgen voor een sfeervolle herfstbruiloft!

Marion van Zutphen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation