De Pudding Een bruiloft organiseren? Wij weten wat je wilt!

De Pudding De Pudding
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Pudding Vraag informatie aan
Viaductstraat 3-3
9725 BG Groningen

Trouwlocaties in Groningen? Neem contact op met De Pudding!

Allereerst willen we je natuurlijk van harte feliciteren met de aanstaande grote dag! Dit moet natuurlijk een groots evenement worden dat jullie en alle gasten nog jarenlang zal bijblijven. Of vieren jullie deze heugelijke verbintenis liever wat intiemer? Dat is allemaal mogelijk met de prachtige locaties en complete verzorging van De Pudding!

Onze thuisbasis is de Puddingfabriek, een zeer multifunctionele ruimte die al sinds de lekkerste toetjes van de lopende band kwamen rollen nog steeds een authentieke en industriële sfeer uitademt. De grootte van de zaal kan naar wens worden aangepast en op het sfeervolle binnenplein is het zelfs mogelijk om het feest naar buiten te verplaatsten, waar ‘s avonds plek is voor een prachtig kampvuur! Dankzij de vele catering en aankleding mogelijkheden en de inzet van ons enthousiaste team zijn jullie van alle gemakken voorzien.

Is een huwelijk niet net zoiets als kiezen voor het ruime sop? Neem dit dan letterlijk door op Mars jullie bruiloft te vieren. Let wel, Mars is in dit geval een prachtig zeilschip, een oorspronkelijk varend stuk erfgoed! Met het kalme water op de achtergrond kunnen jullie je huwelijksgeloften uitspreken en officieel met elkaar in zee gaan om lief en leed te delen.

De uiteindelijke locatie is compleet afhankelijk van wat jullie wensen zijn. Neem daarom contact op met de organisatie experts van De Pudding voor een afspraak!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hennie

Op 11 oct 2018

een woord geweldig goed

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation