Click Me Events Unieke foto’s om jouw onvergetelijke dag vast te leggen!

Click Me Events Click Me Events
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Click Me Events Vraag informatie aan
Industrieweg 27
2712 LA Zoetermeer

Wil jij onvergetelijke foto’s voor je evenement? Click Me Events biedt de uitkomst! Onze photobooths zorgen voor ongekende creaties die je voor altijd met veel plezier terug laten kijken op jouw evenement. Maak de mooiste en origineelste foto’s met de click me heart en/of de click me mini.

CLICK ME HEART

De click me heart photobooth maakt jouw feest er een om nog lang een terug te denken met hilarische feestfoto’s en is ook perfect te combineren met de click me mini. Middels diverse attributen worden de foto’s bijzonder erg opgeleukt en zorgt dit voor nog meer sfeer. Na het feest zorgen wij ervoor dat alle digitale foto’s in een online (privé) fotoalbum zichtbaar zijn op onze website, zodat iedereen zijn creatie terug kan vinden en kan downloaden. Ook is het mogelijk om de gemaakte foto’s direct af te drukken, zodat je bezoekers de foto mee naar huis kunnen nemen en voor altijd een mooi aandenken hebben aan jouw evenement. Wil je het feest echt helemaal compleet maken? Combineer de photobooth(s) dan met de mozaiëk en creëer een spetterend einde met een ware creatie van de gemaakte foto’s!

CLICK ME MINI

De click me mini is een selfiecamera in een bijzonder jasje. Met een handvat aan de onderkant en een mooie, aangeklede buitenkant trekt de click me mini de nodige aandacht op ieder feest. Het is leuk om de click me mini te gebruiken en bezoekers worden dan ook vaak erg enthousiast! Dit resulteert in veel grappige en bijzondere foto’s van jouw evenement. De click me mini wordt vaak gebruikt voor bruiloften, bedrijfsevenementen, gala’s, kinderfeesten, sportevenementen en nog veel meer. Combineer de click me mini met de mozaïek en sluit het evenement helemaal spetterend af!

MOZAIEK

Met de mozaïek van Click me Events sluit je ieder evenement spetterend af. Het is een ‘showstopper’ die de aandacht trekt en waarvan de gasten van jouw evenement hun ogen niet vanaf kunnen houden. Wanneer bezoekers foto’s op sociale media plaatsen een hier een bepaalde hasthag aan koppelen, haalt ons softwareprogramma de foto van het web en stopt deze in ons systeem. Aan het eind van het aantal vooraf bepaalde uren maken alle foto’s die zijn geüpload met de hashtag een vooraf ingesteld beeld. Of het nu gaat om een merklogo, productbeeld of zelfs een familiefoto. Perfect dus voor bedrijfsevenementen, bruiloften en jubileums! De keuze is aan jou en daar begint het plezier. De mozaïek is ook perfect te combineren met de click me mini en de click me heart.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sharine

Op 06 may 2019

Leuke manier om je foto’s een unieke detail te geven en je gasten goed op de foto te zetten

Dyanne

Op 06 may 2019

Super leuke filters! Ik zal vaker reserveren voor feestjes. Het is het waard!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation