CitroDeLies Trouwen in een klassieke Franse Citroën, Maar niet met de Franse slag!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
CitroDeLies Vraag informatie aan
Landelijk

Exclusieve oldtimers

Wij verzorgen jullie trouwvervoer op jullie trouwdag in een Franse oldtimer, maar zeker niet met de Franse Slag! Jullie worden op één van jullie mooiste dagen in jullie leven gereden door een enthousiaste chauffeur in een tip top verzorgde oldtimer!

4 klassieke Citroëns:

Citroën DS Cabriolet 21 uit 1969 in de kleur Blanc Carrare (gebroken wit)

Citroën Traction Avant Familiale uit 1954 in de kleuren donker blauw metalic met antraciet accenten op dak en spatborden, waar 7 personen in kunnen (inclusief de chauffeur)

Citroën Traction Avant uit 1952 (model met wieltje achterop) in de kleur Ivoor Wit

Citroën 2CV6, beter bekend als de “eend” in de kleur Parelmoer

Vanzelfsprekend kunnen onze prachtige Citroëns niet alleen voor bruiloften worden ingezet, maar ook voor een Jubilaris, een vrijgezellenfeest, een fotoreportage of voor andere speciale gelegenheden! Onze auto’s zijn aan huis gestald, dus na een afspraak zijn deze uiteraard vooraf eerst in het ‘echt’ te bewonderen en kunnen jullie plaats nemen in de auto’s om te ‘voelen’ hoe dit in een oldtimer voelt. Onder het genot van een kopje koffie en/of thee, kunnen we dan de bruiloft doorspreken en eventueel al een passende offerte maken. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Priscilla & Stef

Op 22 sep 2020

Onze trouwdag op 30 september was compleet met de trouwauto Citroen Traction Avant Familiale van Citrodelies. We waren met 2 kinderen van 11 en 12 en konden allemaal riant zitten. Ook als je een wat grotere jurk hebt zit je als bruid prima ruim. Laurens heeft ons gezellig rondgereden en het was een schitterende ervaring. Alles was keurig op tijd. Laurens bedankt voor de gezellige ritjes op onze geweldige trouwdag en bedankt voor de super leuke foto's!!!

Anja & Kees

Op 22 sep 2020

Prachtig die mooie auto..... Eigenlijk was de tijd dat we erin konden zitten te kort. Het was een mooie aanvulling op onze bruiloft op 19-9-2019 en we hebben er prachtige foto's aan over gehouden!

Charlotte

Op 22 sep 2020

Hi Laurens, Wij willen je bedanken voor het trouwvervoer op 11-09-2019. De auto, het contact vooraf en op de dag zelf waren super. Een echte aanrader! Groetjes van het bruidspaar en de ceremoniemeester.

Greet

Op 22 sep 2020

Op 22 juni 2019 hebben wij met de Citroën Traction Avant Familiale samen met mijn broer Wim een rondrit gemaakt door de polder. Deze rit stond op de bucketlist van mijn broer. Het was een prachtige tocht die werd afgesloten met een lunch op het Strandpaviljoen. Alles was tot in de puntjes door Laurens verzorgd. Het was in een woord fantastisch en raadt U aan om bij speciale gelegenheden contact op te nemen met CitroDeLies. Laurens bedankt.

Marnix

Op 27 aug 2018

Op 23 september 2017 zijn wij getrouwd en hebben gebruik mogen maken van Laurens en zijn prachtige witte Citroen Traction. Het contact voorafgaand was met Laurens zelf. De reacties waren snel en de afhandeling erg professioneel. Laurens heeft geleverd wat is afgesproken. Een prachtige auto, en hij heeft ons zelf af en toe met kleine dingen geholpen. Het was een heerlijke dag en daar heeft Laurens en de auto zeker aan bij gedragen. Wij raden CitroDeLies van harte aan.

Hans

Op 15 aug 2018

5 augustus, de trouwdag van mijn dochter en schoonzoon, is mede dankzij de uitstraling van de prachtige ivoorwitte Citroen TA en de vriendelijke en correcte manier van doen van Laurens een dag om nooit meer te vergeten geworden. Top!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation