Chateau Barayre Feesten op zijn frans

4.5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
887 Route de Lapagesie
47150 Laussou Laussou

Trouwen bij Chateau Barayre

Drie dagen feest als opmaat voor een leven lang liefde

De Fransen weten hoe je het leven moet vieren. Ze nemen de tijd voor lekker eten en drinken, en een gezellig praatje. Deze relaxte sfeer vind je ook op het kasteel. Het Chateau Barayre - midden op de campagne tussen Toulouse en Bordeaux - stamt uit de 12e eeuw, de hoogtijdagen van deze regio toen hier tijdens de 100-jarige oorlog de frontlijn lag tussen de Franse en Engelse kroon. Uit die tijd stammen de schilderachtige bastide stadjes en vele kastelen hier in de omgeving. In 1204 heeft de Paus Clement V zelfs een aantal dagen op Barayre overnacht!

De vrije ligging in het groene en glooiende landschap op de grens van de Dordogne en de Lot-et-Garonne maken van Chateau Barayre een unieke plek. Het is de regio van het goede leven, met een lang voor- en najaar, liefst 13 AOC wijnen en dé bio-regio van Frankrijk. Vanwege de zuidelijke ligging is het hier ‘zomer’ van lente tot herfst.

De fantastische historische sfeer is aangevuld met moderne luxe, van zwembad tot wifi en beamer. Kortom een uitstekende plek voor je eigen intieme en unieke bruiloft. Voor elk onderdeel van jullie trouwfeest hebben we verschillende mooie plekken.

In de imposante oude boerenschuur is een unieke authentieke ruimte en een fantastische plek voor (trouw)feesten, reünies, verjaardagen of diners. De zaal heeft een grote dansvloer, verschillende niveaus, een podium en DJ booth. Waar vroeger de hooibalen lagen, kan nu heerlijk worden geborreld of gegeten. Een echte prachtplek mocht het onverhoopt een dag regenen.

Naast duurzame relaties ook een duurzame wereld graag! Wij houden van de wereld en organiseren alles daarom zo duurzaam mogelijk. Nét even anders, vaak zelfs goedkoper, altijd verrassend. Zo gaaf en comfortabel mogelijk om de twijfelaars een handje te helpen. We leren en experimenteren met creatieve ideeën die onze locatie en jullie feest duurzamer maken. 

Ontspannen gasten en een relaxt feest zijn het belangrijkste, dus niets moet. We proberen te inspireren en goede alternatieve te bieden. Jullie kiezen. Eigen ideeën? Leuk!

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mark & Iris

Op 31 dec 2020

Château Barayre is een magische plek! De kasteeltuin is fantastisch, de oprit, het plein, de kruidentuin, het zwembad, de boomgaard en de vijvers, super romantisch! Voor elk deel van het feest was er meer dan één mooie plek en daar hebben in drie dagen uitgebreid gebruik van gemaakt! :) Ondanks dat we niet religieus zijn, was het romantische kerkje naast het kasteel een onvergetelijke setting voor onze ceremonie. De receptie in de kruidentuin op de binnenplaats was warm en intiem en het diner onder de bomen op het voorplein met uitzicht op het landschap onbetaalbaar. We zullen nooit het gejuich van onze vrienden en familie vergeten toen we de schuur binnenkwamen voor de openingsdans! De schuur is echt een unieke setting voor het huwelijksfeest. Echt gaaf! Op zondagmorgen tijdens de brunch met iedereen nagenieten in de kasteeltuin, gevolgd door een duik in het zwembad, was de perfecte afsluiting van drie dagen feest! Nogmaals heel veel dank aan Rachna en Jaap. De hele voorbereiding met jullie was al een feest :) We komen zeker terug voor een vakantie om alles opnieuw te beleven!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation