Catering met Passie Persoonlijke catering is een vak dat wij verstaan.

Vraag informatie aan
Landelijk

Over Catering met Passie 

Is jullie idee van een perfecte trouwdag één lange tafel vol met de lekkerste gerechten die je samen deelt? Of zien jullie jezelf liever van foodbar naar foodtruck lopen? Of ben je een echte liefhebber van sterrenzaken en droom je weg bij de mooiste opgemaakte borden tijdens een 6 gangen diner? 

Catering op maat

Voor ons is het een feestje om jullie grote dag volledig naar jullie wensen en smaken te mogen verzorgen. 'Catering op maat' is bij ons geen loze kreet. Jullie krijgen wat jullie willen, wat goed bij jullie past en waar jullie het goede gevoel bij krijgen. 

Beleving

Wij van Catering met Passie maken van eten en drinken een beleving op zich. Toosten met een feestelijk glas bubbels uit een grote 6 liter fles, ingeschonken vanaf de schouder van onze bediening. Gevolgd door een smaakvolle amuse van onze chef, direct op de hand klaargemaakt. Het á la minute aanschroeien van gamba's of bavette aan tafel bij het diner. Of een foodbar met live cooking en verrassende late night snacks tijdens de feestavond.  Ons is het niet snel te gek!

Gehele organisatie

Naast het verzorgen van jullie diner of feestavond zijn wij ook gespecialiseerd in de organisatie van de trouwdag. Denk hierbij aan de styling, het meubilair, het entertainment en dagplanning. Maar daarnaast kunnen we jullie ook voorzien van de locatie. Trouwen midden in een weiland of bos? Wij kleden het voor je aan! 

Trouwen op locatie

Wij maken het mogelijk een volledige bruiloftsetting te creëren op elke buitenlocatie. Of je nu droomt van een festival bruiloft, strand bruiloft of een bruiloft in de bossen. Daarnaast is het ook mogelijk om de catering te verzorgen op verschillende trouwlocaties.

Trouwen in het buitenland

Wil je graag trouwen in de Ardennen? Wij werken met enkele idyllische kastelen en landhuizen samen! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Ben je benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Heb je al 100 keer over je trouwdag gefantaseerd en wil je weten hoe je dit tot leven brengt? 

Neem vrijblijvend contact met ons op via het informatieformulier, wij denken met plezier met jullie mee!

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Catering met Passie
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation