Buena Vida Supercar Verhuur

Wij verhuren supercars tegen de scherpste prijs van Nederland!

De perfecte trouwauto voor uw bruiloft huren

Gaat u trouwen en wilt u een prachtige trouwauto huren? Buena Vida Autoverhuur uit De Lier heeft een uiteenlopend aanbod trouwauto’s. Van stijlvolle Maserati tot sportieve Lamborghini of Ferrari. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw ideale trouwauto. Wij verhuren onze trouwauto’s in heel Nederland. Indien gewenst kunnen wij de trouwauto brengen en ophalen bij u op locatie. U kunt er ook voor kiezen om tijdens uw bruiloft vervoerd te worden door een privéchauffeur.

Ons aanbod trouwauto huren

In ons uiteenlopende assortiment hebben wij diverse trouwauto’s. U kunt kiezen voor een sportieve Lamborghini Gallardo, Ferrari 360 spider F1 of Chevrolet Camaro. Kiest u voor klasse? Dan hebben wij een full-option Maserati Quattroporte, een Porsche Boxter of . Naast deze gloednieuwe bolides kunt u ook kiezen voor een echte muscle car, namelijk een Pontiac GTO convertible uit 1972.

Wat kost een trouwauto huren?

Een trouwauto huurt u vaak voor een hele dag. U betaalt een scherpe all-in prijs voor het huren van de trouwauto. De kosten voor het huren van onze goedkoopste trouwauto bedragen € 350,00. Voor het inschakelen van een privé chauffeur of het eventueel brengen en ophalen van uw trouwauto spreken we altijd een vaste prijs af. Via het offerteformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wil je meer lezen over Buena Vida Supercar Verhuur? Ga dan naar de advertorial


Rubriek(en)
Adres Lierweg 105
2678 CV De Lier
Telefoon Tel: 0174-700248
Tel (mobiel): 06-21825249
Bezoek de website