Brasserie Schinkelshoek

(1)

Beoordeel

Bijzondere trouwlocatie voor een buitengewone beleving!

Brasserie Schinkelshoek is een uit de 17e eeuw daterende monumentale Boerderij. Bij ons wordt “jullie mooiste dag” een buitengewone beleving. Van de officiële huwelijksvoltrekking tot diner, van fotoreportage tot een spetterend feest.

Brasserie Schinkelshoek beschikt over een groot buitenterras met een prachtig uitzicht over de golfbaan. Samen met de daggasten kunnen jullie op het terras genieten van een heerlijk diner.  En wat dachten jullie van de feestavond; dansen onder de sterrenhemel want bij mooi weer verplaatsen wij het feest gewoon naar buiten.

Ons team denkt mee en is flexibel zodat jullie dag precies wordt zoals jullie voor ogen hebben. 

Jullie zijn van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen om de sfeer te proeven. Onder het genot van een drankje kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Neem ons mee in jullie wensen en ideeën om deze dag onvergetelijk te maken.

 

Even een aantal kernpunten;

  • sfeervolle en idyllische locatie
  • gratis eigen parkeerplaatsen
  • een uitstekende keuken
  • professioneel, gastvrij en leuk personeel
  • gelegen aan een prachtige golfbaan in een groene omgeving

 

010-4602139

Adres: Zuidbuurt 79 3132 KA Vlaardingen

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Leendert en Lucienne van Vreeswijk

5

op 12-06-2018

Op 28-06-2017 hebben wij onze bruiloft grotendeels gevierd op de schinkelshoek. Wat was dat ontzettend goed geregeld zeg! De voorbereidingen waren al super, veel leuke gesprekken gehad met Bernadet. Op onze trouwdag was er super veel vriendelijk en zeer proffesioneel personeel aanwezig! Dit was echt super goed geregeld. De BBQ was heerlijk! Wij wilden onze bruiloft graag buiten vieren, maar het regende afentoe wat die dag. Schinkelshoek draait daar zn handen niet voor om, ze hadden gezorgd voor een fantastische tent met een lange tafel zodat we toch alles buiten konden doen. Geweldig!! Ook aan de kleinste was gedacht, zo waren er 'kindercocktails' en lekker wat patatjes enz. Kortom in 1 woord: fantastisch! Wij hebben genoten en zullen jullie zeker aanraden aan toekomstige bruidsparen! Groetjes, Leendert en Lucienne van Vreeswijk

Ga naar een verwante categorie

Zuidbuurt 79

3132 KA Vlaardingen

010-4602139