Boode in Bathmen Wij adviseren u graag bij het opstellen van jullie dagprogramma.

Vraag informatie aan
Brink 10
7437 AM Bathmen

Love u 2 the moon and back

“Wil je met mij trouwen?” Dé vraag is gesteld, het antwoord luidde “Jaaaaaa, dat wil ik!!” Nu op naar de mooiste dag van je leven. Bij Boode in Bathmen zijn alle ingrediënten aanwezig om van jullie trouwdag een ongekende topdag te maken. Van het begin tot het eind, want als officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer kunnen jullie elkaar bij ons óók het jawoord geven. Wat jullie wensen of ideeën ook zijn over de invulling van de dag, Boode in Bathmen maakt van jullie trouwerij een bijzonder, een exclusief, een spetterend, een buitengewoon of een heel intiem huwelijksfeest. Oh, je had dé vraag nog niet gesteld? Go for it!

Say I do

Welke sfeer spreekt jullie aan om jullie huwelijksbeloften uit te spreken, waar willen jullie genieten van een fantastisch diner, in welke zaal willen jullie dansen tot in de late uurtjes? Binnen Boode staan maar liefst 7 sfeervol en smaakvol aangeklede zalen tot jullie beschikking. De één klein, de ander groot en alles daar tussenin. Hebben jullie elkaar ontmoet bij Boode? Dan wil je die allereerste kus toch zeker graag nog eens dunnetjes overdoen op diezelfde plek?!

Trouwen voor de kerk

Trouwen jullie niet alleen voor de wet, maar ook voor de kerk? Schuin tegenover Boode bevindt zich de monumentale en sfeervolle Dorpskerk, waar jullie huwelijksinzegening kan plaatsvinden.

The sky is the limit

Boode in Bathmen is meer dan alleen een feestlocatie. We denken graag met jullie mee over alle details van jullie bruiloft. Een hippe dj, een te gekke band of die ene bekende zanger. Dat adresje voor de meest verrukkelijke bruidstaart, de mooiste bloemen, schitterende ringen; welke heerlijke gerechten en hapjes krijgen de gasten… Jij als bruid regelt “something old, something new, something borrowed, something blue”, jij als bruidegom een prachtige outfit én natuurlijk die verrassende huwelijksreis en op de grote dag zelf hoeven jullie alleen maar te genieten. Van elkaar, van jullie gasten en van alles wat Boode voor jullie gaat verzorgen.

Trouwen op locatie

Tóch liever de trouwceremonie in de schaduw van die idyllische boomgaard bij het ouderlijk huis en het feest in een romantische tent of in die prachtige oude schuur? Wij houden ervan bij Boode en staan al te popelen om deze bijzondere locaties te voorzien van de meest fantastische aankleding en de catering van jullie huwelijk te verzorgen. Boode heeft ook een té gekke eigen food truck. Zien jullie het al voor je; prachtig gedekte lange tafels, lieve mensen om jullie heen, genietend van koele drankjes en verrukkelijke gerechten en dat op een voor jullie heel speciale trouwlocatie.

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Boode in Bathmen
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation