Bella Bellezza Bruid & Beauty Bruidskapsels | Galakapsels | Visagie | wimperextensions

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bella Bellezza Bruid & Beauty Vraag informatie aan
Rijksweg 50b
5374 RB Schaijk

Proficiat! Jullie gaan trouwen!

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in jullie leven! Op deze bijzondere dag wil je naast een mooie jurk natuurlijk ook dat je bruidsmake-up en bruidskapsel prachtig zit. Je wilt er stralend uitzien!

Daar kan ik voor zorgen! Als bruidsstyliste verzorg ik op jullie trouwdag, zowel je bruidskapsel als bruidsmake-up aan huis of op locatie. Zo kun je lekker ontspannen in je eigen omgeving aan de grote dag beginnen.

Voor de try out kom je eerst bij mij in de salon onder het genot van een kopje koffie of thee, waarbij we alles uitgebreid bespreken en wat jou wensen zijn. Vervolgens maken we het proefkapsel en make-up. Op jullie trouwdag zelf, kom ik op jou gewenste locatie, je bruidsmake-up en bruidskapsel maken. Indien gewenst kan ik ook nog een familielid, bruidsmeisje(s), vriendin etc. opmaken en stylen.

Wij hebben verschillende bruidsarrangementen. zo kun je jouw bruidsarrangement uitbreiden met:

* Wimperextensions

* Spray-tan

* Gellak

* Airbrush make-up (blijft tot wel 16 uur perfect zitten)

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mandy

Op 02 oct 2018

Op 22 september zijn wij getrouwd. Jeanette heeft bij mij mijn bruidskapsel op locatie gemaakt. Wat was het een heerlijke dag, mede door jou Jeanette! Mijn kapsel was prachtig, en het zat na de feestavond nog precies hetzelfde. Vele complimenten heb ik daarover mogen ontvangen, en deze credits zijn voor jou! Ook in de voorbereiding was het fijn om met jou samen te werken. Een gezellige avond om kapsels te proberen, en een mooie fotoshoot verder waren de plannen definitief. Jeanette super bedankt!

Ramona

Op 02 oct 2018

Jeanette zorgt ervoor dat het mooiste in jezelf zichtbaar wordt. Ze heeft op mijn bruiloft mijn haren gedaan, maar ook een jaar later toen ik naar de bruiloft van mijn broer moest. Beide keren was ik zeer tevreden. Mijn haren en make-up bleven de hele dag en nacht goed zitten. Ik vind Jeanette top!

Djoanie

Op 02 oct 2018

Jeanette is een super lieve vrouw alles is mogelijk, een heel mooi proef kapsel en make-up gehad een paar weken geleden en gisteren op onze bruiloft heeft ze zichzelf overtroffen!!!!! Echt helemaal geweldig niks anders dan complimenten gehad en het is de hele dag goed blijven zitten zowel mijn haren als de make-up ondanks het warme weer. Ook de haren van onze dochters en de make-up en haren van mijn moeder was echt super!!!!! Je bent een topper!!!!

Kim

Op 02 oct 2018

Jeanette is een lieve dame die mij heeft laten stralen op mijn trouwdag. Mijn haar en make-up zaten prachtig. De make-up is niet tot het einde van de dag perfect blijven zitten, maar dat was waarschijnlijk te wijten aan het warme weer in combinatie met mijn huid.

Ilona

Op 02 oct 2018

Wat is Jeanette toch een geweldige, lieve en een professionele MUAH. Ze heeft mij, mijn moeder, mijn dochter en de zangeres tijdens mijn real Weddingshoot mooi gemaakt. En wat waren wij allemaal tevreden over onze make-up en haar. Ze is erg flexibel en zeer spontaan. Een echte AANRADER! Ik zou het een eer vinden om vaker met haar in de toekomst te mogen werken. Onwijs bedankt voor alles Jeanette

Lisette

Op 05 sep 2018

Jeanette heeft er voor gezorgd dat ik me de hele dag een prinses heb gevoelt op onze bruiloft. Ze snapt goed wat je wilt en weet wat het mooist bij iemand staat. Daarnaast is ze een grote lieverd. Een echte aanrader dus

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation