Bruidsvisagie met brillen

Heel mooi hoor, al prachtige foto’s van bruiden met schitterende make-up en spetterende kapsels… Maar wat als je een bril draagt? Kun je de bruidsvisagie daarop aanpassen? Zijn er handige trucs of tips & tricks? Bruiloft.nl helpt je met de bruidsvisagie als je een bril draagt. Lees snel verder, check de leukste tips en ga direct aan het experimenteren!

Bruidsvisagie tips


Jouw ogen worden door de bril als het ware in een frame gezet. Dat betekent dat de ogen dus al extra aandacht trekken. Daardoor kun je de bruidsvisagie lekker simpel houden met neutrale kleuren. Eyeliner doet het altijd geweldig bij vrouwen met brillen. Vooral met een dik montuur mag je best een dikke streep eyeliner aanbrengen. Laat je ogen maar opvallen! Ook met de mascara mag je flink uitpakken met meerdere lagen. Vergeet niet bevallig te knipperen met je prachtige wimpers!

Bekijk ook voorbeeld foto's bruidsmake-up
Qua wenkbrauwen passen goed gevormde, strak geëpileerde en gekleurde wenkbrauwen heel goed bij brildragers. De wenkbrauwen vormen een heel belangrijk deel van je gezicht en bepaalt je hele uitdrukking, dus daar mag je best een beetje bruidsvisagie op loslaten. Gebruik voor je lippen een rode lipstick of lipgloss om lekker op te vallen tegenover de verder neutrale kleuren in je gezicht.

Liever niet doen


Brildragers kunnen qua bruidsvisagie heel veel hebben, zoals je al gelezen hebt. Toch zijn er ook echt wel no-no’s wat betreft bruidsvisagie. Bijvoorbeeld felgekleurde ogen (of een combinatie van felgekleurde bruidsvisagie). Je ogen vallen al behoorlijk op en wanneer je voor felle kleuren oogschaduw kiest kan dit nogal vloeken, vooral wanneer je een montuur hebt met een kleur erin. Als je toch graag kleur in je gezicht wil, kies dan voor een felle lippenstift of lipgloss. Maak ook je wangen niet te rood, ook al is het winter en heb je jouw huidje niet kunnen bruinen. Kies liever een natuurlijke blush zoals zachtroze of lichtbruin.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation