Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zo kom jij stralend voor de dag op je eigen bruiloft

Ben jij klaar voor de grote dag? Het organiseren van een bruiloft brengt veel werk met zich mee. Je zou bijna vergeten ook nog tijd te besteden aan je haar en je bruiloft make-up. Ook als je normaal weinig tot geen make-up draagt, is het leuk om tijdens jouw trouwerij eens echt uit te pakken. Wil je niet teveel make-up? Bruiloftsmake-up kan ook heel subtiel zijn. Met onze tips straal je de hele dag

Bereid je huid goed voor


De weken voor de bruiloft zijn vaak hectisch en je komt net wat minder toe aan een goede verzorging. Toch is gezichtsverzorging voor de bruid in de weken voordat je gaat trouwen belangrijk, want daar leg je de basis voor je make-up. Op een gladde huid blijft je make-up beter zitten. Verzorg je huid daarom in de weken voor je bruiloft extra goed. Reinig je huid elke ochtend en avond en breng daarna een hydraterende crème aan. Ook een gezichtsmasker is een echte aanrader. Voordat je een masker aanbrengt, verwijder je de dode huidcellen met een scrub. Ga niet vlak voor je bruiloft experimenteren met crèmes en maskers die je nog nooit gebruikt hebt, want je weet niet hoe je huid hierop reageert. Test verzorgingsproducten die je wilt gebruiken daarom al eerder.

Basis make-up


Met foundation zorg je ervoor dat je huid egaal wordt en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Zorg ervoor dat de kleur van de foundation past bij jouw huidskleur. Eventueel werk je donkere kringen onder je ogen weg met een beetje concealer. Voor de concealer kies je een kleur die wat lichter is dan je eigen huidskleur. Niemand die het ziet dat je van de zenuwen slecht geslapen hebt! Op jouw grote dag ben je het stralende middelpunt en worden er veel foto’s van je genomen. Het is dan ook heel belangrijk dat je na je foundation een lichte poeder op je gezicht aanbrengt. Het zorgt er niet alleen voor dat de foundation beter blijft zitten, maar voorkomt ook het glimmen van je huid.

Je ogen


Hou je van een frisse look, breng dan alleen een beetje mascara aan. Kies wel voor waterproof mascara, want je zal zeker een traantje wegpinken op deze grote dag. ’s Avonds kan je je oog make-up bijwerken en voor smokey eyes gaan. Kies voor kleuren die jouw ogen het beste laten spreken.

Je lippen: kiss-proof


Ook voor je lipstick geldt dat je een kleur kiest die goed bij de tint van je huid past. Een te donkere lippenstift kan je erg bleek maken. Zorg voor een kleurvaste lippenstift. Je kersverse echtgenoot zal je dankbaar zijn!

Je make-up fixeren


Waterproof mascara en kiss-proof lippenstift zijn echte life-savers op jouw bruiloft. Daarnaast gebruik je een fixerende spray die zorgt dat je make-up nog langer blijft zitten. Jij bent er klaar voor!

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation