Artistic DJ Shows We Create, You Celebrate!

Artistic DJ Shows Artistic DJ Shows
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Artistic DJ Shows Vraag informatie aan
Landelijk

★ YES, YES, YES! ★

Tijdens de Dutch Wedding Awards wij dit jaar uitgeroepen tot de beste Bruiloft DJ's van Nederland! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. 

Ons team bestaat uit enthousiaste allround bruiloft dj’s & muzikanten die de zekerheid geven voor een spetterend huwelijksfeest. Zij brengen sfeer en beleving op jullie mooiste dag, waar nog lang over gesproken zal worden. Elk huwelijksfeest is uniek en krijgt dan ook de aandacht dat het verdient, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met het spetterende feest. Dat maakt ons met trots een bedrijf van meerwaarde op jullie mooiste dag! Veel bruidsparen zagen dan ook hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons gemiddeld met een 9,7(Bron: ThePerfectWedding). 

Komen jullie zelf ook sfeerproeven op één van de sfeeravonden of willen jullie meer infromatie?

Kijk op dan op www.artisticproductions.nl/bruiloft-dj

"I gotta feeling!"

Het gevoel moet goed zijn, dat is een feit bij de keuze van jullie dj. Artistic Productions is de specialist op het gebied van huwelijksfeesten en draagt het Keurmerk Trouwen van NTBO. Bedrijven met het Keurmerk Trouwen zijn getoetst op hunbetrouwbaarheid, professionaliteit en bovendien zijn ze innovatief. Zij hebben de Nederlandse TrouwBranche Organisatie achter zich staan, die hier jaarlijks op toeziet. Als bruidspaar weet je dan, dat als je een overeenkomst met een van deze leveranciers hebt, je een mooie huwelijksdag kunt verwachten!

"The music sounds better with you!"

Ons team bestaat uit enthousiaste bruiloft dj’s & allround muzikanten die jullie graag helpen zodat jullie dag spetterend wordt afgesloten! Samen met jullie bespreken wij vooraf al jullie wensen en geven wij advies om zo het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een exclusieve drive-in show met een allround dj tot het leveren van spetterend entertainment. Wij zijn jullie graag van dienst!

"Let me entertain you!"

Entertainment geeft een meerwaarde aan jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie en kan op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld een optreden van een saxofonist & dj voor “The best of both worlds”. Geen concessies in muziek keuze en tochlive entertainment!

Artistic Productions is het juiste adres voor het boeken van een;

Videogastenboek of Photobooth (Nieuw!)

  • DJ & Live Saxofonist (Tip!)
  • DJ & Live Zanger(es) 
  • DJ & Live Percussionist

Wat zijn jullie wensen voor een spetterend huwelijksfeest?

Artistic Productions...We Create, You Celebrate!

Wil je meer lezen over Artistic DJ Shows? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Michael & Laura

Op 13 dec 2018

We hebben dankzij Artistic Productions echt een top avond gehad! Van het bijwonen van de demoavond in Zoetermeer tot het feest zelf zijn we heel goed begeleid en is de communicatie helder geweest. Vooraf hebben we onze wensen doorgegeven en hier is door DJ Martin heel goed naar gekeken. Ook in het persoonlijke gesprek met hem ging de afstemming soepel en werd er echt goed geluisterd. Omdat het feest plaats vond in dezelfde zaal waar we het diner hadden had Martin niet heel veel tijd om op te bouwen, maar in het klein half uurtje die hij had was alles razendsnel opgebouwd en was hij perfect op tijd klaar om muziek te draaien. Van openingsdans tot eindnummer is de dansvloer eigenlijk niet leeg geweest, hij draaide echt voor ieder wat wils. Onze gasten, en wijzelf natuurlijk, hebben enorm genoten. Ook niet onbelangrijk, jullie hebben gewoon een hele mooie prijs waardoor jullie opvielen, samen met de vele lovende recensies. Al met al, een fantastische avond en we kunnen iedereen aanraden om jullie in te huren voor een top feest.

Natascha en Robin

Op 23 aug 2018

op 22 juni 2018 zijn wij getrouwd in het wapen van zoetermeer en hadden daarvoor een grote DJ show gehuurd bij Artistic productions. Ook hebben wij gebruik gemaakt van de foto boot, de lasers + rookmachines en dit maakte het echt helemaal af! Super bedankt Artistic productions voor het knalfeest! (in het bijzonder Matthijs!) Mvg Natascha en Robin

Eliane

Op 23 aug 2018

Wij hebben echt een fantastisch feest gehad! Na onze Openingsdans heeft de dansvloer alleen maar vol gestaan. We kregen ook veel terug dat ze de muziek zo goed vonden! Voor iedereen kwam er wel iets voorbij en steeds bleef iedereen staan. Vooral aan het einde ging het dak eraf! Wij hebben er een heel goede herinnering aan en kijken met een grote lach erop terug! Was echt een top afsluiting van een hele mooie dag. Ook de saxofonist was echt een toevoeging op het feest. Heel gaaf en hij speelde heel goed! Dus kortom het was zeer geslaagd, bedankt voor deze mooie herinnering! Met vriendelijke groet, Luuk en Eliane – De Tuin in Rotterdam

Raymond

Op 12 jun 2018

DJ Richard, heeft op onze dag een fantastische feest neergezet. Met zijn improvisatie kreeg hij echt iedereen op de dansvloer. Daarbij komend een mooie mix van onze favoriete nummers. Onze herinneringen aan deze fantastische dag zijn kunnen niet meer vergeten worden na zo'n gezellig / top feest

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation