Art Object Edelsmid Tijdloze ontwerpen met een 'eigen gezicht', waarbij we rekening houden met jullie ideeën en wensen.

Art Object Edelsmid Art Object Edelsmid
5 5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Guido Gezellelaan 76
4624 GN Bergen op Zoom

Van Harte Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Er zal nu veel geregeld moeten worden,waaronder het uitzoeken van een paar mooie trouwringen. Daarvoor zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Het is een familiebedrijf met enorme ervaring en passie voor het ambachtelijke maken van handgemaakte trouwringen.

Art Object bestaat namelijk uit een atelier met showroom waardoor U altijd door vakbekwame goudsmeden geholpen wordt. Onze collectie trouwringen bestaat uit verschillende stijlen,maar jullie eigen ideeën kunnen natuurlijk ook gerealiseerd worden. De collectie bestaat uit 400 modellen van modern tot klassiek. Wij maken namelijk alles zelf; van het korreltje goud tot een paar prachtige trouwringen naar jullie wens gemaakt. We maken trouwringen voor ieders budget en geven levenslange garantie.  Je zit bij de bron ....... Daarom een super prijs kwaliteit verhouding .Wil je een indruk krijgen van Art Object en ben je nieuwsgierig geworden hoe alles precies in zijn werk gaat? Kom gezellig een keertje langs. Op zaterdag  graag op afspraak. De andere dagen kun je zonder afspraak gewoon binnen lopen.

De koffie en thee staat klaar.

Met vriendelijke groet , Robert,Jorg
en het team van Artobject.                    

www.artobject.nl

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Leentje

Op 18 jan 2019

Ik heb een prachtige ring om! Met dank aan de mensen van artobject! De originele verlovingsring en trouwring van mijn moeder in 1 ring verwerkt. Zo is mijn moeder heel kort bij. Jullie zijn professioneel,aardig,creatief en ik raad jullie bij iedereen aan Dank.

Schrijf hier jouw beoordeling

Ontdek meer:
www.artobject.nl

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation