Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruidsboeket in gemeente Aalten

Finishing touch

Het bruidsboeket is een echte eyecatcher en een fantastisch sieraad in de hand van de bruid. Alleen daarom al moeten bloemen, kleuren, vorm en grootte van het bruidsboeket perfect passen bij de bruid.

Waar let je op?
Bij het uitzoeken van het model bruidsboeket en het soort bloemen dat je kiest zijn er dus een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zoals de stijl en kleur van de bruidsjurk, de kleding van de bruidegom, welk type bruid je bent, welk postuur je hebt en wat je wilt uitstralen.

Allemaal vragen waar je vooraf goed over na moet denken. Een gespecialiseerde bloemist zal een goed advies kunnen geven over alle mogelijkheden die er zijn.

Verschillende stijlen bruidsboeketten
Er zijn verschillende soorten stijlen bruidsboeketten. Bekende klassieke bruidsboeketten zijn de druppelvorm, waterval en de biedermeier. Meer trendy en moderner zijn de pomander, halve maan en het stafvormige bruidsboeket.

Corsages
Tijdens de bruiloft dragen familie, goede vrienden en getuigen vaak een corsage. De bruidegom draagt ook een corsage, meestal een iets groter exemplaar van de andere corsages. Soms draagt de bruid een corsage aan haar handschoen of in het haar. 

Dames dragen de corsage naar beneden, links onder het sleutelbeen en heren dragen de corsage naar boven, op de linkerrevers. 

Het mooiste bruidsboeket
De bedrijven hieronder helpen je graag mee om de beste keuze te maken voor allermooiste bruidsboeket en passende corsages.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation