Welke.nl
Bruidsboeket

Finishing touch

Het bruidsboeket is een echte eyecatcher en een fantastisch sieraad in de hand van de bruid. Alleen daarom al moeten bloemen, kleuren, vorm en grootte van het bruidsboeket perfect passen bij de bruid.

lees verder

Bruidsboeket in Limburg

Laat je inspireren

Indicatie kosten bruidsboeket

Bloemen zijn onmisbaar op de bruiloft en geven een hele speciale sfeer. Zonder bloemen zou het heel kaal zijn op jullie bruiloft. Het is altijd handig om van tevoren te bekijken hoeveel geld je ongeveer kwijt bent aan alle bloemen voor de bruiloft. Bruiloft.nl heeft daarom een aantal prijsindicaties wat betreft kosten van het bruidsboeket op een rij gezet.

DIY bruidsbloemen!

Een persoonlijk bruidsboeket maken

Stel, je wilt je eigen bruidsboeket maken, maar het moet er wel professioneel en persoonlijk uit zien. Je kunt je wensen doorgeven aan een professionele bloemist, of je kunt het echt zelf doen. Er zijn talloze alternatieven te vinden voor een boeket met bloemen, bijvoorbeeld knopen, broches, veren of bloemen van papier. Als je niet zo handig bent met knutselen, kun je ook altijd nog onderstaande alternatieven proberen. Zo kun je alsnog je eigen ‘bruidsboeket’ maken!

Originele bruidsboeketten

Qua bruidsboeketten is er ontzettend veel keuze, want iedere soort bloem is eigenlijk geschikt voor jullie bruiloft. Het is tenslotte jullie keuze voor welke bloemen jullie gaan. Sommige bloemensoorten en bruidsboeketten zijn wel populairder dan andere. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke Calla, of de romantische roos die de liefde symboliseert, de pioenroos die er lieflijk uit ziet.

Een thema trouwboeket

Bloemversieringen

Bloemversieringen. Ze vormen een fleurige kroon op jullie trouwdag. Naast bruidsboeket, corsages, bloemstuk voor het trouwvervoer en bloemen voor de bruidsmeisjes kun je de huwelijksdag verrijken met mooie bloemdecoraties. Denk aan versieringen op tafels en aan stoelen, gestrooide bloemblaadjes op de loper en bloemen op de plek waar jullie elkaar het jawoord geven.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation