Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwkaarten in gemeente Aalten

Van traditioneel tot trendy

Bij een huwelijk komt nogal wat drukwerk kijken: save the date kaarten, uitnodigingskaarten, RSVP kaarten, menu-, naam- en bedankkaartjes. Ook de liturgietekst in het kerkboekje behoort tot het drukwerk. 

Uitnodigingskaarten
Van al het bruiloftsdrukwerk zijn de uitnodigingskaarten zijn het belangrijkste. Ze kondigen jullie voorgenomen huwelijk aan. In de uitnodigingskaart moet de belangrijkste informatie over jullie bruiloft staan: Wie gaat er trouwen? Wanneer gaan jullie trouwen? Waar gaan jullie trouwen? en Waarvoor worden de gasten uitgenodigd.

Ook is het handig om de contactgegevens van de ceremoniemeester in de uitnodigingskaart te vermelden.

Echt drukwerk of online?
Er is een enorme keuze in trouwkaarten. Klassieke en traditionele kaarten, moderne en trendy kaarten en grappige en eigentijdse kaarten. 

Naast de traditionele gedrukte kaarten zijn er e-kaarten om familieleden, vriendinnen, vrienden, buren en bekenden online kennis te geven van jullie voorgenomen huwelijk. Ook thuis, achter de computer, kun je eenvoudig trouwkaarten uitzoeken, samenstellen en bestellen.

Zoek de kaart die bij je past
Of je nu voor drukwerk of online kiest, laat de trouwkaart altijd een weerspiegeling zijn van wie jullie zijn, waar jullie voor staan en waarom jullie voor elkaar hebben gekozen. Een goede tip is om op tijd met het bedenken, uitzoeken en bestellen van de trouwkaarten te beginnen. Er gaat meer tijd in zitten dan je denkt!

Veel inspiratie
Hier vind je alles wat met trouwkaarten en ander drukwerk voor de huwelijksdag te maken heeft: inspiratie, informatie, tradities en originele ideeën voor trouwkaarten en drukwerk in leuke artikelen. Volg de link naar een overzicht met alle drukkerijen uit je eigen regio.

Verder vind je hier tips en trends op het gebied van trouwkaarten en kun je alvast inspiratie opdoen uit tal van voorbeelden.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation