Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Photobooth in gemeente Aalten

Een fantastische herinnering

Een gastenboek, met persoonlijke wensen van de bruiloftsgasten, is een tastbare en hele bijzondere herinnering aan de mooiste dag van jullie leven en mag daarom natuurlijk niet ontbreken tijdens de huwelijksdag.

Heel lang was een gastenboek niet veel meer dan een eenvoudig receptieboek waarin alle aanwezigen alleen hun naam of handtekening konden zetten.

Bijzondere gastenboeken
Gelukkig zijn er tegenwoordig vele verschillende- en bijzondere soorten gastenboeken te verkrijgen die een persoonlijke herinnering vormen aan jullie bruiloft. Van eenvoudig tot super creatief, voor ieder bruidspaar is een passend gastenboek te vinden.

Een foto zegt meer
Een simpel, maar heel leuk idee is om bij binnenkomst van de gasten van iedereen een foto te laten maken en deze foto's aan het einde van de avond alweer terug te zien in de photobooth.

De ceremoniemeester zorgt ervoor dat dat alle gasten hun foto van een naam of handtekening voorzien en voilà .... een bijzonder en persoonlijk gastenboek ligt voor jullie klaar!

Persoonlijke stijl
Natuurlijk is bovenstaande slechts een voorbeeld. Er zijn nog vele andere bijzondere vormen van gastenboeken. Een paar andere voorbeelden zijn de wensenboom, een gastenboek in de vorm van een ingelijst schilderij of wenskaarten in jullie eigen huisstijl verzamelen in een mooie wensendoos.

Originele ideeën en inspiratie
Ben je op zoek naar een bijzonder gastenboek voor jullie bruiloft, dan vind je hier allerlei informatie en originele ideeën. Ook kun je doorlinken naar een overzicht met alle bedrijven uit je eigen regio die een origineel gastenboek voor jullie kunnen verzorgen.

Verder vind je handige tips en de laatste trends voor het gastenboek. Ben je op zoek naar inspiratie, dan kun je hier ook een kijkje nemen tussen alle foto's.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation