Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwringen in gemeente Aalten

Tijdloos en romantisch

Wat een heerlijke tijd is het toch als de trouwdag eenmaal is vastgesteld en je kunt beginnen met de voorbereidingen. Neem alleen al het uitzoeken van de trouwringen bij de juwelier. Superromantisch!

Een van de hoogtepunten van de huwelijksdag is het moment waarop jullie de ring om elkaars vinger schuiven. Het dragen van een trouwring is de oudste huwelijkstraditie die bestaat. En van alle sieraden die je tijdens de trouwdag draagt, is de trouwring het belangrijkste sieraad. De trouwring staat symbool voor jullie liefde voor elkaar.

Een leven lang mee
Jullie trouwringen gaan een leven lang mee. Het is dan ook heel belangrijk om een ring uit te zoeken die jullie beiden heel mooi vinden. Neem er rustig de tijd voor. Verdiep je in de mogelijkheden die er zijn wat betreft de verschillende materialen en modellen, nog voordat je op pad gaat.

Trouwringen zijn er in allerlei uitvoeringen en stijlen. Laat je door de juwelier goed informeren en kies de ring die bij jullie past. Jullie huwelijksdatum en de naam van de partner kun je aan de binnenkant laten graveren. Ook kun je een edelsmid vragen om een ontwerp voor jullie trouwringen te maken. Of je laat hem jullie eigen ontwerp uitwerken.

Jullie ring
Hier vind je allerlei informatie, tips en  ideeën over en voor trouwringen en sieraden voor jullie bruiloft. Ook kun je doorlinken naar een overzicht met alle juweliers en edelsmeden uit je eigen regio. Verder vind je hier tips en trends op het gebied van trouwringen. Mogelijk dat je alvast wat inspiratie opdoet bij het bekijken van de foto’s.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation